Luptă crâncenă între primăriile din Gorj

1568

Trofeul de campioană în Liga Primăriilor din Gorj la minifotbal este extrem de disputat. După rezultatele de sâmbătă din Complexul Dolce Vita, trei echipe sunt despărțite de numai un punct în clasament. Primăria Motru, formaţie care a încheiat sezonul regular pe primul loc, a revenit în fotoliul de lider în faza de play-off. Echipa care a câștigat deja trei trofee în acest sezon în competițiile organizate de ACS Minifotbal Gorj: Cupa Primăriilor din Gorj de două ori și Cupa Porcului a Primăriilor din Gorj, s-a impus, sâmbătă, în derby-ul cu Turburea cu un scor clar. Prezența lui Sebastian Cojocaru și Cătălin Dudău a înclinat balanța în favoarea celor de la Motru, care au trecut la un punct peste Turburea.
Primăria Motru – Primăria Turburea 7-2 (pauză: 4-2)
Goluri: Sebastian Cojocaru (min. 1, 5, 15, 31 și 38), Cătălin Dudău (min. 18) și Cristian Stanca (min. 40) / Adrian Vâlceanu (min. 2) și Alin Becheru (min. 10)

Motru:
Cătălin Napu (portar) – Cosmin Pleșu, Florin Pampu, Cătălin Dudău, Robert Roibu, Sebastian Cojocaru, Vasile Cojocaru, Cristian Stanca și Sebastian Iacob
Staff: Cosmin Pleșu
Turburea: Gabriel Mănescu (portar) – Adrian Voica, Mădălin Ivăniși, Dragoș Găvan, Luis Ciobotaru, Alin Becheru, Adrian Vâlceanu și Marius Daju
Staff: Adrian Voica și Mădălin Ivăniși
Primăria Telești a profitat și ea de eșecul liderului Primăria Turburea. Campioana ediției inaugurale a Ligii Primăriilor din Gorj, a câștigat primul meci din play-off, 6-3 cu Țicleni, și a egalat la puncte Turburea. Cu două etape înainte de final, clasamentul este foarte strâns. Motru are 22 de puncte, urmată de Turburea și Telești, ambele cu 21 de puncte. Țicleni a rămas în urmă, cu 17 puncte.

Fără surprize în Liga 2
În Liga 2, etapa a opta din play-off a adus victorii pentru favoritele la titlul de campioană. Inspectoratul de Poliție Gorj a trecut de Lido Team, în timp ce Inspectoratul Școlar Gorj a învins Star Team. Cel mai interesant meci al rundei a opus FC Primăria Albeni și Răzvy Team. Echipa din Albeni s-a impus cu 6-4 și se menține la 4 puncte de primul loc, având, totodată, un avans de 5 puncte de locul 4, ocupat acum de Penitenciarul Târgu Jiu.

FC Primăria Albeni – Răzvy Team 6-4 (pauză: 2-2)

Goluri: Alin Ancuța (min. 1, 31, 32 și 40) și Cătălin Buzurin (min. 8 și 37) / Daniel Sorea (min. 5) și Antonio Cotojman (min. 17, 23 și 35)
Albeni: Remus Hodoiu (portar) – Cătălin Buzurin, Constantin Văduva, Alexandru Bocșeru, Horia Șitoianu și Alin Ancuța
Staff: Constantin Văduva
Răzvy: Cristian Costoiu (portar) – Cornel Bărdulete, Răzvan Ebîncă, Antonio Cotojman, Daniel Sorea, Dan Bordînc, Răzvan Vulpe și Cătălin Blîndu
Staff: Răzvan Ebîncă
Rezultate, Etapa 8 Play-off, Liga 2
Penitenciarul Târgu Jiu – FC Anna 5-0
Inspectoratul de Poliție Gorj – Lido Team 7-2
Inspectoratul Școlar Gorj – Star Team 9-5
FC Primăria Albeni – Răzvy Team 6-4
Au fost victorii pentru favorite și în runda a șaptea din play-out. Liderul IJJ Gorj a trecut de Carrefour Târgu Jiu, FC Exclusive Car Wash a învins Succes Team, în timp ce Green Team a câștigat duelul direct pentru locul 3 cu Grosbi Ursus.
Jandarmii gorjeni își păstrează un avans de 4 puncte în fața celor de la Exclusive cu 3 etape înainte de final.
Rezultate, Etapa 7 Play-out, Liga 2:
IJJ Gorj – Carrefour Târgu Jiu 6-2
Green Team – Grosbi Ursus 5-3
Succes Team – FC Exclusive Car Wash 1-4

Pompierii s-au impus în play-out
În Liga 1 s-a încheiat faza de play-out. În meciul decisiv pentru locul 1, ISU Gorj a trecut de Primăria Rovinari, scor 3-0. Ambele echipe au încheiat cu 19 puncte, diferența fiind făcută de rezultatele directe din play-off: 3-1 și 3-0 pentru ISU.
Locul 3 în play-out a fost ocupat în final de Provincialii, care a trecut la „masa verde” de Primăria Bîlteni.

Rezultate, Etapa 6 Play-out, Liga 1 Dolce Vita

Primăria Rovinari – ISU Gorj 0-3
Primăria Bîlteni – Provincialii 0-5
Festivitatea de premiere
Locul 1 – ISU Gorj
Cel mai bun jucător: Marius Negrea (ISU Gorj)
Golgheter: Ruben Văduva (Primăria Bîlteni) – 15 goluri
Cel mai bun portar: Flavian Preda (Primăria Rovinari)
În faza de play-off, s-a disputat un singur joc. Peppy Dolce Vita a trecut clar de Minprest Rovinari, reușind să-i învingă pentru a doua oară în faza de play-off. Dolce Vita s-a apropiat la două puncte de locul 3, ocupat în continuare de Minprest.

Rezultate și program, Etapa 6 Play-off, Liga 1 Dolce Vita

Peppy Dolce Vita – Minprest Rovinari 7-3
Dream Team – Marigab Turceni (Miercuri, ora 18.00)
Farmacia Victoria – Real Târgu Jiu (Vineri, ora 22.30)
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here