Luceafărul Târgu-Jiu a strălucit din nou! – Grupa 2012, antrenată de Mario Găman și Boby Arjoca Staicu, a câștigat Cupa Speranțelor, la Vâlcea

3395

Cel mai puternic turneu de fotbal juvenil din Vâlcea s-a încheiat cu rezultate deosebite pentru echipele de copii, antrenate de Mario Găman și Boby Arjoca Staicu. După trei zile de meciuri spectaculoase, Luceafărul Târgu-Jiu, Grupa 2012, a câștigat Cupa Speranțelor, cu victorii în toate meciurile.
În finală, copiii de la categoria de vârstă 2012 s-au impus categoric în fața celor de la Viitorul Argeş 1, scor 4-1, după cele trei goluri marcate de Ianis Fîciu și reușita lui Raul Grindeanu.
,,Gorjenii noștri au cu ce să se mândrească! Piticii noștri reușesc un turneu excelent la Cupa Speranțelor 2019.
Am demonstrat că Gorjul n-a murit pe sectorul juvenil. Grupa 2012 a ocupat locul 1, campionii turneului învingând una dintre cele mai titrate echipe de copii Viitorul Argeș (4-1).
Grupa 2011, locul 3, pierzând în semifinale de la Viitorul Argeș, în finala mică au învins Csm Rm Vâlcea (3-1). Grupa 2008, locul 4, pierzând în semifinale de la Isport Vâlcea și în finala mică de la Sport Kids Drobeta-Turnu.
Suntem mândri de copiii noștri, rezultate excepționale cu un fotbal superb la un turneu cu echipe puternice”, a scris antrenorul Mario Găman, pe pagina sa de Facebook.
În total, trei echipe antrenate de Boby Arjoca Staicu și Mario Găman au participat la Cupa Speranțelor 2019: Grupa 2012 Luceafărul Târgu-Jiu, Grupa 2011 Luceafărul Târgu-Jiu și Grupa 2008- Pandurii Târgu-Jiu. Toate cele trei echipe s-au calificat în semifinalele turneului.
,,A fost primul turneu la care am participat în sistemul de joc 8 plus 1, copiii s-au descurcat binișor, bineînțeles că mai avem de lucrat la relațiile de joc, la așezare, fiind un sistem nou de joc pentru copii, noi până acum jucând 6 plus unu.
La finalul acestui turneu am ocupat locul 4 din 16 echipe, pierzând în finala mică”, a declarat antrenorul Boby Arjoca Staicu, referindu-se la Grupa 2008- Pandurii Târgu-Jiu.
,,La Grupa 2011- Luceafărul Târgu-Jiu am avut la fel un parcurs bun, deși am început cu o înfrângere, din cauza emoțiilor în mare parte, spunem noi, după care copiii au depășit acest moment și am reușit să câștigăm finala mică, ocupând locul trei, la acest turneu, din 16 echipe.
Grupa 2012 a avut cel mai bun parcurs la acest turneu, ocupând locul 1, după ce a câștigat grupa de 5 echipe cu 5 victorii, victorie în semifinală și bineînțeles victorie în finală”, a mai declarat Boby Arjoca Staicu.

Clasament final:
Grupa 2006
1.Dinamo București
2.Gica Popescu
3.Scm Rm Valcea
4.Css Drobeta
Grupa 2008
1.Isport Rm.Valcea
2.Scm Rm.Valcea
3.Sport Kids Drobeta
4.Pandurii Tg Jiu
Grupa 2011
1. Viitorul Arges 1
2. Viitorul Arges 2
3.Luceafarul Tg Jiu
4.Scm Rm Valcea
Grupa 2012
1.Luceafarul Tg Jiu
2.Viitorul Arges 1
3. Viitorul Arges 2
4. Css Craiova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here