LSUCB Târgu-Jiu organizează a treia ediție a Galei Tinerilor

492

Pe 14 iunie, de la ora 17:00, Liga Studenților a Universității ,,Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu organizează cea de-a treia ediție a Galei Tinerilor. Evenimentul se adresează tinerilor merituoși ai judeţului Gorj, cei care s-au remarcat prin rezultate excepționale şcolare, științifice sau profesionale.

Evenimentul Gala tinerilor este organizat de Liga Studenţilor din UCB în parteneriat cu Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, Consiliul Județean al Elevilor Gorj și se adresează tinerilor merituoși ai judeţului Gorj, cei care s-au remarcat prin rezultate excepționale şcolare, științifice sau profesionale.
Gala tinerilor a demarat în anul 2017, când s-a dorit a se celebra 15 ani de activitate ai organizației Liga Studenţilor din Universitatea „Constantin Brâncuşi”. Au fost premiați zeci de studenți și elevi olimpici, care au câștigat premii la olimpiade și concursuri naționale, elevi voluntari din cadrul Consiliilor Școlare ale Elevilor, voluntari din cadrul organizațiilor de tineret din județul Gorj, cei mai activi voluntari din cadrul Ligii Studenţilor din UCB, dar și președinții Ligii Studenților care au activat de-a lungul anilor.
,,Anul trecut, prin cea de-a doua ediție am sărbătorit așa cum se cuvine cei 100 de ani de la Marea Unire, unde am premiat o parte dintre importantele valori ale județului Gorj: 100 de tineri care s-au remarcat prin rezultate excepționale şcolare, științifice sau profesionale, dar și cei mai activi voluntari din cadrul organizațiilor de tineret și consiliile școlare ale elevilor. De asemenea, s-au acordat premii speciale pentru promovarea culturii, tradițiilor, oamenilor cu performanțe din județul Gorj, dar și pentru implicarea în activități dedicate Centenarului. În data de 14 iunie 2019, evenimentul ajuns la cea de-a III-a ediție, are același scop și devine un eveniment important și cu tradiție pentru tinerii din județul Gorj, pentru a le arăta că îi susținem și suntem alături de ei. De această dată, prin cadrul evenimentului se dorește a promova și informa tinerii cu privire la marele sculptor gorjean, Constantin Brâncuși”, au transmis reprezentanții Ligii Studenților din Universitatea ,,Constantin Brâncuși” Târgu-Jiu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here