Lovit de maşină în intersecţie

478

Un bărbat în vârstă de 65 de ani din Târgu-Jiu a fost accidentat sâmbătă seara, de către un autoturism. Bătrânul, de etnie romă, se afla pe strada Luncilor, pe bicicletă. La intersecţia cu strada Pandurilor, acesta a fost acroşat de către un autovehicul ajungând, ulterior, la spital.

Locuitorii din zonă spun că sunt nemulţumiţi de faptul că acolo se întâmplă foarte multe accidente pentru că intersecţia nu este semnalizată corespunzător.

Bărbatul în vârstă de 65 de ani a ajuns la spital cu o contuzie craniană dar, potrivit Lilianei Crăciun, medicul din cadrul Unităţii Primiri Urgenţe, starea sa de sănătate este acum una bună. Accidentul, însă, se putea termina mai rău pentru biciclist. Persoanele de etnie romă care locuiesc în apropiere declară că au astfel de probleme destul de des şi asta pentru că pe străzile din cartier nu există suficiente semne de circulaţie care să semnalizeze corect precum nici limitatoare de viteză. „Aici, aproape, este o curbă destul de periculoasă şi nu e limitator de viteză. Sunt foarte mulţi copii, sunt în pericol. Sunt şi unii mai înstăriţi care au maşini scumpe şi care merg cu viteză mare pe aici. Nu îi întreabă nimeni nimic”, au declarat locuitorii. Aceştia spun că stau mereu cu frica în sân din cauza modului în care se desfăşoară acolo traficul rutier.

Dorina CIOPLEA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here