Liviu Andrieș nu se lasă dus de val: ,,Urmează un an extrem de dificil!”

1403

Principala echipă de handbal a Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu a avut un parcurs de excepție în 2022. Promovarea în primul eșalon a fost dublată de performanțele foarte bune ale trupei conduse de Liviu Andrieș. Gorjencele au terminat anul cu 5 victorii și 6 înfrângeri. Bilanțul este unul demn de invidiat pentru o nou-promovată, ținând cont că o altă echipă venită din Divizia A, CSM Galați, nu are niciun succes. De altfel, ultima izbândă a gorjencelor a venit chiar în Sala “Dunărea”, după un meci pe care l-au controlat cap-coadă. Echipa din Târgu Jiu s-a impus cu 23-18. Tot cinci goluri au stat între cele două formații și la pauză, când vizitatoarele conduceau cu 14-9. La Galați, oaspetele au avut și susținere. Chiar primarul Marcel Romanescu a ținut să fie aproape de fete în ultima partidă a anului. L-au însoțit directorul clubului, Robert Bălăeţ, şi coordonatorul secţiei de handbal, Dan Ilieş. Alexandra Gavrilă a reușit un nou meci foarte bun în campionat și a fost cea mai bună marcatoare din tabăra gorjencelor, cu șase reușite. A treia victorie consecutivă din Liga Florilor nu l-a mulțumit pe deplin pe antrenorul Liviu Andrieș. Principalul echipei de handbal a declarat că jocul a scârțâit. Totuși, prestația nu a umbrit rezultatul, iar linia de clasament pe care o are CSM Târgu Jiu surprinde multă lume din fenomen. ,,A fost un meci de luptă, exact aşa cum ne așteptam, din care trebuie să rămânem doar cu rezultatul, pentru că nivelul jocului nu a fost cel pe care-l doream. Suntem bucuroși pentru tot ceea ce am realizat în această primă parte a campionatului, dar și pentru faptul că am reușit cu multă muncă să formăm o echipă despre care toată lumea handbalului vorbește foarte frumos. Acum urmează câteva zile libere pentru toată lumea în care ne vom deconecta puţin, pentru că apoi urmează un an extrem de dificil”, a declarat Andrieș pentru csmtargujiu.ro.
CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva, Bianca Chiriţă, Oana Bucă 3g, Alexandra Gavrilă 6g, Angela Cioca 1g, Valentina Toader-Trică, Elena Marica Bercu, Mirabela Coteţ 1g, Ira Zinatullina, Andreea Chiricuţă 3g, Pal Ceandani, Florenţa Ilie, Iulia Andrei, Ana Cătălina Ciolan 3g, Cristina Boian 3g, Sabine Klimek 3g. Antrenor principal: Liviu Andrieş. Antrenor secund: Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Gore Albici.
Primele confruntări din 2023 au loc pe teren propriu. Pe 8 ianuarie, la Târgu Jiu vine SCM U Craiova. Partida contează pentru Cupa României. La o săptămână distanță, în Liga Florilor, gorjencele primesc vizita formației Gloria Bistriţa.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here