Lista ALDE, „bătută în cuie”

1463

Norica Nicolai, fost președinte interimar al ALDE Gorj, va deschide lista partidului la alegerile europarlamentare din luna mai. Următorii pe listă vor fi fostul preşedinte al AEP, Daniel Barbu, și europarlamentarul Renate Weber. Pe locul 4 se află Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor, pe locul 5 – deputatul Varujan Vosganian, iar locul 6 este ocupat de deputatul Andrei Gerea, fostul ministru al Energiei. Până la locul 33 se mai găsesc preşedinţi ai organizaţiilor ALDE.
„Primele șase locuri, din punctul nostru de vedere, sunt eligibile. Începând de săptămâna viitoare vom avea și materiale și mesaje pe care să le transmitem în teritoriu”, a declarat Ion Iordache, președintele interimar al ALDE Gorj.
Întrebat dacă ALDE va merge la alegerile europarlamentare pe liste separate, președintele Călin Popescu Tăriceanu a răspuns: „S-a bătut în cuie lista ALDE şi nu se mai pune în discuţie (n.r. – o listă comună cu PSD). Noi, pentru că suntem un partid ceva mai mic, putem să avansăm şi mai repede şi am hotărât să începem campania cât mai devreme”.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here