Liga 1, inclusă în FIFA 20

613

Surpriză mare pentru iubitorii celui mai popular joc video de fotbal, FIFA 20. Liga 1 va fi inclusă în premieră în ultimul joc din seria produsă de compania americană Electronic Arts, care va fi lansat pe 27 septembrie 2019.
Marele anunţ a fost făcut, marţi după-amiază, de către producătorul jocului, în cadrul unui eveniment organizat la Bucureşti. Prin urmare, toate cele 14 echipe din ediţia 2019/2020 a Ligii 1 vor fi disponibile. Pe lângă Liga 1, o altă noutate adusă de FIFA 20 va fi modul de joc VOLTA Football, ce-şi propune să aducă în prim plan fotbalul-spectacol practicat pe stradă, în spaţii închise sau la futsal.
FIFA 20 va fi lansat în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Jucătorii care aleg să plaseze o precomandă pentru FIFA 20 Ultimate Edition vor avea acces la joc cu trei zile mai devreme şi vor primi o serie de bonusuri pentru modul FIFA Ultimate Team. De asemenea, abonaţii EA Access (Xbox One şi PS4) şi Origin Access Basic (PC) vor avea ocazia să încerce o versiune trial de FIFA 20 (cu timp de joc maxim de 10 ore) începând cu 19 septembrie.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here