Lider de sindicat din CE Oltenia: Toţi salariaţii sunt neliniştiţi. Ce-i cere lui Boza!

611

Nelinişte în rândul salariaţilor de la Complexul Energetic Oltenia. „Toată lumea fierbe”, spune liderul de sindicat Adrian Marciuc, care cere administraţiei companiei să prezinte situaţia financiară la zi a CE Oltenia.

„Toţi salariaţii sunt neliniştiţi. Citesc în presa locală şi aud tot felul de scenarii: de închidere, de gaze, de lipsă materiale. Ştie toată lumea că nu avem investiţii, că nu avem pădurile tăiate, iar situaţia financiară presupune tot. Unii spun că stăm bine, dar că sunt certificatele de vină. Alţii spun că nu stăm bine, şi tot aşa. Mi se pare corect ca Directoratul să iasă oficial şi să ne aducă la cunoştinţă situaţia la zi a CE Oltenia, pentru că toată lumea e neliniştită pe această temă”, a declarat Adrian Marciuc, vicepreşedintele Federaţiei „Univers”, la un post local de radio.
Liderul de sindicat vrea ca aceste „date oficiale” să fie prezentate joi, în comisia mixtă administraţie-sindicate. „Având în vedere că nu a existat un punct de vedere oficial referitor la acuzele care prevăd un viitor sumbru al companiei, vă solicităm să dați dovadă de responsabilitate și să tratați cu maximă seriozitate cele solicitate. Vă transmitem că toate aceste date aruncate în media prezintă o imagine denaturată a companiei, care creează o stare de neliniște și nesiguranță în rândul salariaților, fiind supuși unui stres continuu care se reflectă în activitatea zilnică“, se arată în adresa trimisă de Adrian Marciuc către conducerea CE Oltenia, în speţă Directoratului companiei.
Liderul „Univers” vrea să afle şi ce soluţii există pentru redresarea companiei, apreciind pierderea de peste un miliard de lei de anul trecut ca fiind un „rezultat catastrofal”. „Dacă nu au soluţii, să vină altcineva. De asta sunt plătiţi, au contracte de mandat, să gândească. (…) E o tăcere suspectă la Complexul Energetic Oltenia. Efectiv, nu mai putem să aşteptăm. Toată lumea fierbe”, mai spune Marciuc.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here