Licitație pentru spații comerciale, la SJU Târgu-Jiu

363

Conducerea Spitalului Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu anunță că în perioada imediat următoare se va demara procedura de scoatere la licitație a spațiilor comerciale din incinta unității, la licitația anterioară neprezentându-se nimeni. Managerul Tiberiu Tătaru confirmă că vor fi scoase la licitație câte două spații la fiecare sediu al unității, astfel încât prețurile practicate de comercianți pentru produsele scoase la vânzare să nu fie prea mari.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a organizat, anul trecut, licitaţie publică deschisă, cu strigare, pentru închirierea de spaţii din cadrul unităţii, în vederea amplasării unor chioşcuri pentru desfacerea de alimente, produse de igienă corporală, fiind exceptate de la comercializare materialele şi consumabilele medicale şi medicamentele. Preţul de pornire a fost de 40 de lei pe metru pătrat, conform documentaţiei.
Întrucât nu s-a prezentat nimeni la licitație, conducerea SJU a decis să reia procedura. “Vom relua procedura de licitație pentru spațiile comerciale, chiar în această săptămână. Ne dorim să avem câte doi comercianți la fiecare sediu al spitalului, astfel încât să existe concurență și să se practice prețuri bune, la nivelul pieței”, a precizat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. Suprafaţa minimă de închiriat este de 20 metri pătraţi. Documentaţia pentru prezentarea şi elaborarea ofertelor va putea fi ridicată de la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu – Serviciul Aprovizionare Achiziţii printr-o solicitare scrisă.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here