Licitație pentru extinderea CSEI Târgu-Jiu

846

Consiliul Județean Gorj a scos la licitație lucrările de extindere și dotare a fostei școli speciale din Târgu-Jiu, denumită în prezent Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă. Aici sunt școlarizați elevii cu deficiențe de intelect. Proiectul este finanțat prin fonduri europene.

Potrivit documentației, prin realizarea investiției se urmărește asigurarea spațiilor și dotărilor necesare desfășurării activităților educaționale pentru copiii/elevii cu cerințe educaționale speciale, prin extinderea clădirii cu o construcție nouă și executarea de lucrări de instalații în vederea obținerii autorizației ISU, pentru imobilul existent.
De asemenea, se are în vedere creșterea calității actului educațional prin asigurarea spațiilor și dotărilor necesare, care vizează asigurarea facilităților pentru acești copii.
Practic, investiția presupune înființarea de ateliere pentru activități de pre-profesionalizare și instruire practică, crearea unui centru de documentare și informare pentru învățământul special și special integrat și realizarea a trei săli de educație plastică și art-terapie, ludoterapie și pentru activități de kinetoterapie. În plus se are în vedere dotarea instituției cu mobilier. În acest sens, Consiliul Județean Gorj a scos la licitații serviciile de proiectare, servicii asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul de investiție ,,Extindere și dotare Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu-Jiu”. Valoarea investiției depășește 5,5 milioane lei fără TVA. Firmele interesate pot depune oferte până pe data de 14 mai.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here