Licitație de peste un milion de lei pentru computerul tomograf de la Motru

381

Spitalul Municipal Motru organizează licitație pentru achiziționarea unui computer tomograf. Valoarea estimată a contractului este de 1.125.000 de lei fără TVA, timpul de desfășurare al acestuia fiind de trei luni.

Din banii respectivi, puși la dispoziție de Ministerul Sănătății, se va achiziționa noul computer tomograf, va fi instalat acesta și se va amenaja spațiului în care echipamentul va funcționa, acesta va fi pus în funcțiune, în timp ce personalului medical ce va exploata acest echipament va fi instruit. Ofertele și cerererile de participare se pot depune pînă pe data de 27 septembrie.
De altfel, Ministerul Sănătății a alocat fondurile necesare achiziționării unui computer tomograf pentru Spitalul Motru încă din aprilie. Ministerul Sănătății a emis fila de buget către unitatea medicală, prin care i-a fost pusă la dispoziție suma de 1.250.000 de lei, urmând ca diferența de un milion de lei, necesară pentru cumpărarea unui computer tomograf de ultimă generație, să fie alocată din bugetul local al orașului. “Sunt mulțumită că demersurile mele au avut succes. Acest lucru mă bucură cu atât mai mult cu cât achiziționarea unui computer tomograf pentru Spitalul Motru era o urgență, iar calitatea actului medical va crește, o dată cu punerea sa în funcțiune. Era una din promisiunile făcute oamenilor din Motru și din împrejurimi și m-am ținut de cuvânt”, a precizat la acel moment deputatul Camelia Khraibani, fost director al Spitalului din Motru.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here