Licitație de 2 milioane de lei pentru locomotivele CEO

1406

Complexul Energetic Oltenia organizează două licitații deschise, de circa 2 milioane de lei, pentru achiziționarea de servicii de revizii periodice planificate și reparații accidentale pentru locomotivele ELCFU Motru. Contractele se vor încheia pe un an.

Prima licitație prevede revizii periodice planificate, pentru care bugetul alocat este de 930.040 lei fără TVA. Data limită pentru depunerea ofertelor este 6 februarie, ora 15.00. Criteriul de atribuire va fi prețul cel mai scăzut. Totodată, Complexul Energetic Oltenia va contracta servicii de reparații accidentale pentru locomotivele proprii. Acest contract este estimat la 904.635 de lei. Și în acest caz, criteriul de atribuire va fi prețul cel mai scăzut. Ofertele pot fi depuse până la data de 4 februarie, ora 15.00. Finanțarea va fi asigurată din fondurile proprii ale societății.
ELCFU Motru este o subunitate a CE Oltenia care are ca obiect principal de activitate manevrarea locomotivelor diesel pentru a transporta lignitul pe calea ferată uzinală, de la punctele de încărcare ale subunităților miniere, până la stațiile CFR, de unde este preluat de către operatori autorizați și expediat către termocentrale sau către alți clienți ai companiei energetice.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here