Liberalul Orzan vede lacunele din planul lui Condescu

257

IMG_2432Planul social anunţat săptămâna trecută de sindicalistul Marin Condescu este inoperabil în opinia liberalului Gheorghe Orzan. Vicepreşedintele PNL Gorj a şi explicat motivul pentru care a ajuns la această concluzie, adică faptul că planul lui Condescu nu are surse de finanţare.

Liberalul Gheorghe Orzan, totodată şi consilier judeţean, este unul dintre politicienii gorjeni care a studiat planul social făcut public de Marin Condescu. Chiar dacă îl acceptă ca şi concept, liberalul i-a găsit însă punctul slab al planului, adică lipsa finanţării. Să nu uităm că prevederile din plan nu sunt prevăzute în bugetul pe anul viitor, dezbătut acum în Parlament. În concluzie, Orzan a menţionat că jocul dintre sindicate şi guvern se va finaliza fără prea mari surprize. “Părerea mea este că va fi meci nul. Nu vor fi învingători şi învinşi iar dacă este să cauţi să vezi rezultatul acestui meci nu reuşeşti”, a declarat Gheorghe Orzan.

Consum de energie scăzut

Momentul grevei din 10 ianuarie este de asemenea văzut cu lacune de către Orzan care menţionează că în momentul acţiunii de protest, dacă acesta va avea loc, cererea de energie ar urma să fie destul de scăzută, motiv pentru care întreruperea lucrului pentru o zi de către mineri şi energeticieni nu ar afecta prea mult. De asemenea Orzan a specificat că protestul din ianuarie ar urma să fie făcut mai mult pentru a arăta muncitorilor că există sindicate care pot lupta pentru apărarea drepturilor lor.

A.Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here