Liberalii, zgârciţi la plata cotizaţiilor

428
Angheloiu2Organizaţia PNL Gorj este afectatat, la fel ca şi ce a Partidului Social Democrat, de datoriile acumulate din perioada campaniei electorale prezidenţiale. Liberalii încearcă să scape de debite, apelând la cotizaţiile restante ale membrilor, mai ales că mai au pe cap şi o cotizaţie lunară de 1000 de euro pentru organizaţia centrală a partidului, ea la un pas de colaps financiar.

Au apelat pentru asta la cotizaţii, mai precis la strângerea lor, dar demersul s-a lovit de refuzul membrilor de a plăti suma minimă impusă de partid, în schimbul carnetului de membru. Liberalul Radu Angheloiu susţine că se fac, în prezent, eforturi susţinute pentru recuperarea cotizaţiilor restante ale membrilor de partid. Angheloiu recunoaşte însă că demersul este destul de greoi, numeroşi membrii de partid din Gorj neînţelegând că trebuie să achite organizaţiei 1,5 lei lunar. ,,Este foarte dificil să adunăm cotizaţiile, asta pentru că simplii membrii nu înţeleg că trebuie să şi sprijine organizaţia”, a declarat liberalul Radu Angheloiu.

Problemele financiare cu care se confruntă PNL, la nivel central, a impus însă ajutorul forţat şi al organizaţilor din teritoriu. După ce s-a făcut public că PNL-ul are, în prezent, datorii în valoare de 3 milioane de euro, soluţia găsită a fost ca fiecare organizaţie să plătească lunar, în medie, 1000 de euro, în funcţie de anumite criterii. Această sumă o vor plăti şi liberalii de la Gorj, asta în condiţiile în care cotizaţiile aici nu se plătesc, cum ar fi normal, iar organizaţia are deja datorii de câteva sute de milioane de lei vechi, din campaniile electorale trecute.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here