Liberalii Pecingină și Ciocioi, recompensați cu funcții

4386

Doi liberali gorjeni au fost recompensați cu funcții într-o instituție esențială pentru piața financiară. Este vorba despre Gheorghe Pecingină și Robert Ciocioi.

Vicepreședintele Gheorghe Pecingină este membru al Consiliului de Administrație al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii. El primește o indemnizație lunară brută de 12.062 de lei. Mandatul îi expiră pe 12 iulie. Anterior, Pecingină a fost numit secretar de stat în Ministerul de Finanțe.
Un alt vicepreședinte al PNL Gorj, Robert Eugeniu Ciocioi, este membru în Consiliul de Administrație al FNGCIMM, filiala Craiova. Remunerația lunară este 2.500 de lei net. În decembrie 2019, Ciocioi a fost numit membru în Consiliul de Administrație al Minprest Serv.
Dezvăluirile au fost făcute de site-ul de știri g4media.ro.
Controlat de Ministerul de Finanțe, Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii este un vehicul de finanțare a mediului de afaceri prin intermediul unor programe naționale gen Start-Up Nation sau IMM Invest.
I.I.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here