La Hidroelectrica – Maioreanu, mazilit de PD-L

809

maioreanuNici nu au fost bine instalaţi în funcţii noii directori de la Hidroelectrica, sucursala Hidrocentrale Târgu-Jiu, că au fost deja schimbaţi. Societatea era condusă de social-democraţi iar acest lucru i-a nemulţumit pe democrat-liberali care au decis detronarea noilor directori. Totul s-a făcut cu acordul ministrului Economiei, Adrian Videanu, spre nemulţumirea liderilor PSD Gorj. Cel mai afectat de schimbări este social-democratul Andrei Maioreanu, care riscă să ajungă în şomaj.
În urmă cu o săptămână, SC Hidroelectrica, Sucursala Hidrocentrale Târgu-Jiu şi-a schimbat conducerea. La nivelul superior al sucursalei s-au făcut câteva rocade, directorul general, Adrian Miulescu, devenind director tehnic şi invers, Cătălin Tilea a devenit director general din director tehnic.

La fel s-a procedat şi la nivelul direcţiei economice între Ion Navlea şi Ion Negrea. Singurul afectat cu adevărat de schimbări a fost directorul de dezvoltare, Dragoş Morega, care a fost înlocuit cu social-democratul Andrei Maioreanu, demisionat cu această ocazie de la UVA Rovinari. Democrat-liberalii nu au fost de acord cu aceste schimbări şi au decis marţi să îşi pună propriii directori în funcţii la Hidroelectrica Târgu-Jiu. „Andrei Maioreanu este într-o situaţie delicată întrucât şi-a înaintat demisia din postul de conducere de la UVA Rovinari, societate ce aparţine SNLO. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu el, în momentul în care se va întoarce din concediu. Să nu uităm că este plecat în Grecia cu familia. Vom purta discuţii să vedem ce este de făcut pentru că este greu în acest moment să anticipezi ce se poate face pentru Andrei. Tot ce s-a întâmplat este încă o dovadă că PD-L Gorj, susţinută de Adrian Videanu, care continuă să îşi bage coada în treburile judeţului, îşi bagă cu adevărat coada şi face numai trăznăi. Este încă o dovadă că Adrian Videanu este la picioarele PD-L Gorj”, a declarat Ciprian Florescu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj.

Fostul director se ţine pe poziţii
Andrei Maioreanu, directorul adjunct de Dezvoltare, plecat în străinătate susţine, în schimb, că el este, în continuare angajat al Hidroelectrica deşi locul său a fost ocupat, de marţi, de Pantelie Raicu, membru al PD-L. De asemenea, potrivit şefului PD-L Gorj, Cosmin Popescu, noul director general al Hidroelectrica sucursala Târgu-Jiu va fi Ion Tiriplică, iar adjunct al acestuia, Ion Negrea, numit iniţial de pesedişti director economic. Maioreanu mai este, cel puţin, în viziunea PD-L, doar consilier judeţean.
Hidroelectrica din roşie, portocalie
SC. Hidroelectrica SA are o conducere social-democrată. Acest lucru a fost luat în considerare şi de pesediştii gorjeni atunci când au decis schimbarea directorilor sucursalei societăţii din Târgu-Jiu, lucru aprobat săptămâna trecută de consiliul de administraţie al acesteia. Pentru că la Gorj protocolul nu funcţionează totul a căzut, iar pedeliştii au dovedit că ruptura cu pesediştii nu se va mai astupa niciodată. Cele două partide, la Gorj, sunt în război, deşi la nivel naţional se ascund toţi după Coaliţie.
Doina TURDĂŞAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here