„KINOdiseea” ajunge la Târgu-Jiu

270

„KINOdiseea” – Festivalul Internaţional de Film pentru Copii şi Familie se mută la Cinema „Sergiu Nicolaescu” din Târgu-Jiu. În intervalul 21 – 23 noiembrie, micuţii vor putea viziona trei filme: „Zarafa”, „Finn” şi „Emil şi Ida”.

Cele mai bune filme din programul ediţiei din acest an a festivalului „KINOdiseea” vor beneficia de proiecţii suplimentare în cinci oraşe din ţară: Bucureşti, Botoşani, Târgu-Jiu, Craiova şi Buzău. La Târgu-Jiu, „KINOdiseea” va ajunge în acest week-end, oferindu-le micuţilor care vor trece pragul Cinematografului „Sergiu Nicolaescu” din Târgu-Jiu ocazia de a viziona trei filme: „Zarafa”, „Finn” şi „Emil şi Ida”. Lung-metrajul de animaţie „Zarafa”, povestea adevărată a primei girafe a Franţei şi a călătoriei sale pline de peripeţii, cu balonul, din Egipt la grădina zoologică din Paris, va fi proiectat vineri, 21 noiembrie, de la ora 12:00, şi duminică, 23 noiembrie, de la ora 11:00. „Finn” va fi proiectat sâmbătă, 22 noiembrie, de la ora 11:00, şi duminică, 23 noiembrie, de la ora 12:00.

ZARAFA - posterFilmul spune povestea unui băieţel care, deşi încurajat de tatăl său să joace fotbal, descoperă o pasiune pentru vioară şi puterea muzicii. Vineri, 21 noiembrie, de la ora 10:00 şi sâmbătă, 22 noiembrie, de la ora 13.00, copiii vor putea viziona „Emil şi Ida”, o animaţie suedeză bazată pe cărţile populare ale autoarei Astrid Lindgren. Emil este un băiat drăgălaş, căruia îi place să dea o mână de ajutor la treburile gospodăriei, însă cel mai adesea nu reuşeşte decât să facă pozne. Atunci este trimis în hambar, unde stă în linişte şi îşi sculptează figurinele din lemn, până când cineva îl lasă să iasă şi să facă pozne din nou.
C.P.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here