Khraibani a semnat cu PRU un “Pact pentru Motru”

844

Camelia Khraibani, candidat independent la Primăria Motru, a semnat, ieri, în localitate, un pact cu filiala locală a Partidului România Unită. “Pact pentru Motru” privește, de fapt, o colaborare viitoare, pe proiecte a celor doi competitori, aflați în cursa electorală. De această colaborare au fost interesați, inițial, și alți reprezentanți ai unor partide politice din localitate care, în final, nu au mai achesat la aceasta. Prin acest demers, Camelia Khraibani este convinsă că și-a atras de partea inițiativelor sale, tinerii din localitate, alături de care s-a regăsit.

khraibani (2)“Am bucuria să vă anunț că, alături de PRU, am încheiat un «Pact pentru Motru» și asta pentru că cele mai multe puncte din programul nostru s-au suprapus cu cele promovate și de către Partidul România Unită”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, candidata Camelia Khraibani, intrată, luna trecută, în cursa pentru Primăria Motru. Despre acest pact, pe proiecte comune, a vorbit și candidatul PRU, Mihai Țurlea, care a menționat că împreună cu Khraibani susține schimbarea în ceea ce privește scena politică din Motru, și crearea celei mai bune alternative pentru viitorul Consiliu Local.
khraibani (3)“Camelia Khraibani este singurul candidat din Motru care a demonstrat că poate, alături de PRU, să creeze cea mai bună alternativă pentru tineretul din orașul nostru. Cred în proiectele noastre comune care astfel pot deveni realitate”, a declarat candidatul PRU. De altfel, Camelia Khraibani a susținut că, schimbarea în Motru nu trebuie făcută doar la nivel declarativ, iar planurile de campanie trebuie îndeplinite în totalitate în timpul mandatului. Cei doi au vorbit și despre campania electorală desfășurată la Motru considerând că lucrurile murdare s-au mutat, din păcate, din stradă pe rețelele de socializare. “Le cer cetățenilor din Motru să vină la vot, duminică, și să voteze așa cum cred dânșii de cuviință pentru bunul mers al orașului Motru”, a conchis, Camelia Khraibani.
A.Stoica

2 COMENTARII

  1. Sa inteleg ca „VLAD TEPES ” nu mai candideaza? M-ati bagat in ceata.Degeaba am mers eu cu tine ca sa te dai la o parte si sa dai voturile d-nei doctor? Sau le dati amandoi lui Moisescu.Mare este gradina domnului .Va faceti de ras fratilor.

  2. una este sa sustii proiecte comune si alta este sa renunti la lupta,se vede clar ca a fost o fuziune de programe…pentru viitorul aparat administrativ al motrului…dar intradevar mare este gradina domnului,unii citesc doar printre randuri pentru a se lauda ca sunt „dastepti”!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here