Kekezovic nu revine în acest an

251

Echipa de handbal a Energiei, recent uşor resuscitată de succesul de pe teren propriu cu Minaur Baia Mare, nu se va baza în ultimele partide din acest an pe serviciile lui Marinko Kekezovic.
Jucătorul sârb a părăsit de câteva săptămâni echipa din cauza unor grave probleme de sănătate ale soţiei sale şi a anunţat că nu va putea reveni la echipă până la sfârşitul anului: “De la Kekezovic am primit o veste neagră pentru el şi pentru noi, a fost confirmat verdictul pe care medicii îl dăduseră şi trece printr-o perioadă foarte, foarte grea. Suntem alături de el şi îi dorim să fie puternic pentru că trece printr-un moment graoznic pentru el şi familia lui. Kekezovic nu va reveni în acest an la Târgu Jiu, vom vedea ce va fi în continuare. Nici nu poţi să-l obligi să vină, e o situaţie foarte, foarte delicată şi capul lui nu va mai fi la handbal în perioada următoare”, a declarat antrenorul Liviu Andrieş.
Dacă situaţia lui Kekezovic rămâne una neclară chiar şi în ceea ce priveşte partea a doua a campionatului, neştiindu-se acum ce decizie va lua jucătorul legat de viitorul său, antrenorul Andrieş speră ca la reluarea campionatului după pauza de iarnă să-l poată avea la echipă pe conducătorul de joc portughez: “În primul rând ne dorim să recuperăm jucătorii pe care-i avem la ora actuală accidentaţi. Sper ca din iarnă să revină şi Mota, ar fi un câştig pentru echipă. Sperăm să avem la dispoziţie întreg lotul pe care-l avem la ora actuală. Dacă vom reuşi să transferăm ceva, e un plus, dacă nu, sper să jucăm până la capăt în formula pe care o avem. Eforturi se fac în fiecare zi”, a mai declarat tehnicianul echipei gorjene.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here