Jandarmii, prezenți la meciurile din weekend

546

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj va asigura, în acest weekend, măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării meciurilor de fotbal disputate între echipele CS PANDURII LIGNITUL TÂRGU JIU și RIPENSIA TIMIŞOARA pe Stadionul Municipal Târgu Jiu, în ziua de 24 octombrie 2020, între orele 11.00-13.00 din cadrul campionatului Ligii a II-a şi la meciul de fotbal dintre echipele CS GILORTUL TG-CĂRBUNEŞTI şi AFC HERMANNSTADT 2 pe stadionul ,,Cristinel Răducan” din Târgu-Cărbuneşti, în ziua de 24 octombrie 2020, între orele 15. 00-17.00 din cadrul campionatului Ligii a III-a.
,,În conformitate cu actele normative incidente în perioada stării de alertă, partidele de fotbal în incinta arenelor sportive se desfăşoară fără spectatori.

Jandarmii gorjeni vor acţiona pentru asigurarea ordinii publice în zona apropiată şi imediată a stadioanelor din municipiul Târgu Jiu şi Târgu-Cărbuneşti, cu scopul prevenirii oricăror incidente care ar putea să afecteze climatul de ordine şi siguranţă, vor relaţiona cu organizatorii meciurilor de fotbal înaintea, pe timpul şi după finalizarea partidelor”, au transmis reprezentanții IJJ Gorj.
În atenţia jandarmilor gorjeni va fi şi modul în care sunt respectate măsurile de protecţie individuale şi de distanțare socială pentru prevenirea răspândirii pandemiei de COVID -19.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here