Jandarmii din Motru au venit în ajutorul unei mame cu patru copii

568

Jandarmii au ajutat patru copii din Văgiulești să înceapă noul an școlar, în condiții mai bune. Aceștia au venit cu rechizite, alimente și jucării. Situația lor este una foarte dificilă, ei fiind crescuți doar de mamă.

,,Pentru ca începutul anului școlar să îl înceapă fără îngrijorare, copiii unei familii din localitatea Văgiulești, județul Gorj a fost vizitată duminică, 4 septembrie, de jandarmii din cadrul Detașamentului de Jandarmi Motru.
Familia compusă din mamă și patru copii, cu vârste între 3 și 13 ani, au primit cu bucurie ajutorul oferit de colegii noștri, constând în rechizite școlare, produse alimentare și jucării, însumând 1000 lei, proveniți din contribuții individuale benevole.
În luna decembrie 2021, familia monoparentală a mai beneficiat de ajutorul jandarmilor din Motru, care, le-au dăruit produse tradiționale specifice sărbătorilor de iarnă, recompensa primită fiind zâmbetele și mulțumirile primite din partea familiei. Și de această dată au resimțit bucuria copiilor că vor avea cele necesare unui an școlar în care să primeze rezultatele bune la învățătură”, a comunicat IJJ Gorj.
M.C.H.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here