Jaf la o casă de schimb valutar din Bumbești-Jiu

1069

Poliţiștii din județul Gorj sunt în alertă, după ce a avut loc un jaf, ieri-dimineață, la o casă de schimb valutar din Bumbești-Jiu. Oamenii legii au instituit imediat filtre la intrarea şi ieşirea din oraş, pentru prinderea autorului. Anchetatorii au prezentat și imaginile surprinse de camerele de supraveghere.
Surse judiciare au precizat că bărbatul, care avea o glugă pe cap, prin ameninţare cu un pistol, ar fi deposedat casiera unității de schimb valutar de aproximativ 7.000 de euro.
,,În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj a dispus mărirea efectivelor de poliție care acționează pe raza localității Bumbești-Jiu. De asemenea, polițiștilor gorjeni le-au fost prelucrate semnalmentele și obiectele vestimentare pe care le avea bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, acționând pe raza județului pentru identificarea acestuia”, a declarat Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Cei care pot oferi detalii importante pentru prinderea autorului sunt rugați de polițiști să meargă la cea mai apropiată secție sau să sune la 112.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here