Italian sinucigaș la Târgu Cărbunești

380

Un cetățean italian, de 53 de ani, și-a pus capăt zilelor, ieri, la locuința pe care și-o ridicase la Târgu Cărbunești cu mai bine de un deceniu în urmă. El își întemeiase aici o familie și părea să fie foarte fericit, lucru care nu a fost însă și suficient, pentru că Silvio Rensi a ales să își încheie socotelile cu viața după o banală ceartă cu soția. Căsătorit cu Tonica Lumezeanu cu zece ani în urmă, acesta a fost, marți seara, la o petrecere la Țicleni, unde ar fi băut un pic mai mult decât era firesc, fără să fie însă într-o stare avansată de ebrietate.

Apropiați ai familiei spun că, pe drumul către casă, soția i-ar fi reproșat cele câteva pahare băute în plus, italianul replicând, mai în glumă mai în serios că se va spânzura pentru așa ceva, dacă ei nu îi place. Evident că nimeni nu ar fi putut să ia în serios asemenea afirmații, soția italianului mergând la culcare, cu convingerea că și acesta va veni în pat în minutele următoare. Tonica Lumezeanu a avut însă parte de un șoc ieri dimineață când, observând că bărbatul nu a venit la culcare, a plecat să îl caute, descoperindu-l atârnând de un ștreang într-o anexă din gospodărie.
Silvio Rensi era mort de ore bune, iar de efectuarea unor manevre de resuscitare nici nu s-a mai pus problema, femeia fiind cea care a avut nevoie, până la urmă, de îngrijiri medicale, făcându-i-se rău după ce l-a văzut pe bărbat atârnând fără suflare. Pentru că o salvare de la spitalul din Târgu Cărbunești, aflat la 500 de metri distanță, nu era disponibilă, rudele au dus-o pe femeie la unitatea medicală cu o mașină personală, Tonica Lumezeanu având nevoie de asistență medicală pentru a trece mai ușor peste momentele grele. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei, polițiștii care au efectuat cercetări la fața locului nedescoperind vreun bilet prin care italianul să își motiveze în vreun fel gestul.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here