ISU Gorj recrutează personal!

442

În scopul completării deficitului de personal, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Lt.col. Dumitru Petrescu” al județului Gorj scoate la concurs, prin încadrare directă din sursă externă: cinci posturi de ofițer și un post de subofiţer în cadrul structurilor: Comunicații și Tehnologia Informației, Financiar, Achiziții Publice, Avizare-Autorizare şi Resurse Umane.
Înscrierile pentru concurs se vor face în fiecare zi lucrătoare a perioadei 3-10 ianuarie 2018, în intervalul orar 08.00-16.00 la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Lt.col. Dumitru Petrescu” al judeţului Gorj, din Tg-Jiu, strada Calea Bucureşti nr. 9J.
Graficul de concurs, condițiile de recrutare, probe de selecţie, criteriile de departajare, tematica și bibilografia, cât și informaţii complete privind modalităţile de înscriere şi participare la concurs pentru fiecare post în parte, pot fi obţinute de la structura de Resurse Umane a unităţii noastre, telefon 0253/211212, interior 27104, sau pe site-ul unității www.isugorj.ro, la secțiunea Carieră/Anunţuri (http://www.isugorj.ro/cariera-2/anunturi/), fiind totodată afişate la avizierul de la sediul inspectoratului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here