Își primesc salariile cu întârziere

511

Angajații Primăriei Motru își primesc, din nou, salariile cu întârziere. Potrivit Contractului Colectiv de Muncă, funcționarii ar trebui să-și ia leafa în data de 6 a fiecărei luni. S-a așteptat însă după mult promisa rectificare bugetară, pentru a se plăti drepturile salariale.
Primarul Gigel Jianu spune că salariile se vor da până vineri. „Marți am avut rectificarea de buget, am fost la Finanțe, pentru o notificare, după care săptămâna aceasta luăm și salariile”, ne-a declarat primarul Gigel Jianu.
Salariații vor primi, totodată, și indemnizația de hrană, care nu a fost dată în acest an. Nici voucherele de vacanță nu au fost acordate, primarul Jianu sperând să le repartizeze până la finalul anului.
„Când s-a făcut bugetul, nu s-au bugetat decât primele opt luni. Nu au fost bani. Nu știm ce va fi la următorul salariu și până la finalul anului“, a declarat Pavel Tutunaru, liderul Sindicatului Liber al Funcționarilor din cadrul Primăriei Motru. Primarul Jianu speră într-o nouă rectificare bugetară, în luna noiembrie, pentru a putea încheia anul cu bine.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here