IPJ Gorj, victorie în derby

1567

Campioana IPJ Gorj a câștigat derby-ul etapei a noua din Liga 2 Amatori la minifotbal. Victoria cu Star Team, scor 4-1, le asigură în mare măsură celor de la IPJ Gorj, calificarea în faza de Play-off a campionatului.
Star Team – IPJ Gorj 1-4
Goluri: Constantin Toropu (min. 38) / Sorin Valceanu (min. 25), Cristian Ciobanu (min. 27 si 40+1) si Bogdan Segirceanu (min. 40+2)
Star: Dragoș Nicolae (portar) – Mihai Oproiu, Cristian Barbu, Ion Golea, Petre Golea, Alexandru Baros, Constantin Toropu, Dumitru Vasilescu, Robert Mălăescu și Grigore Logăscu
Staff: Dumitru Vasilescu și Mihai Oproiu
IPJ: Cosmin Noană și Marius Dobre (portari) – Cătălin Șomănescu, Bogdan Segîrceanu, Constantin Răuț, Cristian Ciobanu, Răzvan Becheru și Sorin Vâlceanu
Staff: Constantin Răuț și Răzvan Becheru
Într-un meci important în economia calificării în Play-off, Primăria Motru a condus-o pe Digi Team Tărgu-Jiu, după golul lui Ionuț Gruia, până în ultimul minut. Atunci, Daniel Stana a reușit un gol de senzație pentru Digi, gol prin care a adus un punct în contul echipei sale.
Penitenciarul Târgu Jiu a învins, după un meci echilibrat, pe Succes Team și s-a apropiat de locul 4. Pro Team Târgu Jiu a revenit pe locul 3 în clasamentul Seriei 1, după victoria concludentă cu Primăria Drăguțești. În cel mai tare meci al rundei din Seria 2, ACS Victoria 2 Târgu Jiu a repetat evoluția excelentă din tur cu Răzvy Team, și s-a impus cu același scor, 6-1. Primăria Runcu a marcat, prin Ionuț Gîlcescu, la ultima fază a meciului cu CSV Dragon, gol care a adus un punct echipei sale, după ce Lucian Marina deschisese scorul. Primăria Bălești și SEBN Tg-Jiu au oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale campionatului. SEBN a condus cu 3-1, dar cei de la Bălești au revenit extraordinar și s-au impus cu 4-3, printr-un gol marcat cu capul la ultima fază a meciului!
Green Team are șansa să revină pe primul loc în Seria 2, în cazul unui rezultat pozitiv cu Primăria Albeni.
Rezultate, Etapa 9, Liga 2 Amatori
Seria 1
Primăria Drăguțești – Pro Team Tg-Jiu 2-13
Primăria Motru – Digi Team Tg-Jiu 1-1
Succes Team Tg-Jiu – Penitenciarul Tg-Jiu 3-4
Star Team – IPJ Gorj 1-4
Seria 2
Primăria Bălești – SEBN Tg-Jiu 4-3
CSV Dragon – Primăria Runcu 1-1
ACS Victoria 2 Tg-Jiu – Răzvy Team 6-1
Green Team – Primăria Albeni
În Liga 1 Dolce Vita s-au jucat două meciuri din cadrul etapei cu numărul 11 din sezonul regulat. Campioana Dream Team Târgu Jiu s-a impus, la scor, în meciul cu Primăria Rovinari, în timp ce Primăria Țicleni a făcut un pas important spre clasarea pe locul 4, ultimul calificant în Play-off, grație victoriei la limită cu Primăria Bîlteni.
Cel mai tare meci al rundei se joacă miercuri, de la ora 22.00, între Peppy Dolce Vita și ACS Victoria Târgu-Jiu, meci amânat ca urmare a participării echipei ACS Victoria la Cupa Flux Arena de la Craiova.
Rezultate, Etapa 11, Liga 1 Dolce Vita
Dream Team Tg-Jiu – Primăria Rovinari 12-3
Primăria Bîlteni – Primăria Țicleni 5-6
Wektra Team – Primăria Turburea 5-0
Miercuri, ora 22:00 Peppy Dolce Vita – ACS Victoria Tg-Jiu
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here