IPJ Gorj şi Primăria Motru s-au impus în Cupă

1364

Inspectoratul de Poliție Județean Gorj și Primăria Motru sunt echipele de minifotbal, care s-au impus în cele două competiții tip cupă, desfășurate în Complexul Dolce Vita. Ambele au fost premiate de Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj, alături de cei mai buni jucători ai celor două competiții. Prima dintre cele două finale s-a jucat sâmbătă și a adus față în față două dintre cele mai bune echipe din Liga 2- Campionatul Firmelor, Instituțiilor și Amatorilor: Inspectoratul de Poliție Județean Gorj și Inspectoratul Școlar Județean Gorj. Cele două se mai întâlniseră într-o altă finală în Complexul Dolce Vita, la Cupa „13 septembrie”, victoria revenind atunci, la loviturile de la 7 metri, celor de la ISJ Gorj. Acum, cei de la IPJ Gorj, care i-au învins între timp de două ori în campionat pe ISJ, au preluat inițiativa din start și au deschis scorul în minutul 17 prin Mădălin Zgovancu. 1-0 a fost și scorul pauzei. A urmat eurogolul lui Nicolae Băloi, execuție cu spatele la poartă după o pasă primită de la propriul portar și lucrurile păreau decise. Profesorii gorjeni au revenit în joc prin execuția lui Mario Găman, dar ultimul cuvânt i-a revenit aceluiași Nicolae Băloi care a închis tabela la 3-1 în ultimul minut. Prin succesul de la Cupa Firmelor, Instituțiilor și Amatorilor din Gorj, ediția a patra, echipa IPJ Gorj și-a asigurat dreptul de a participa la Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor, competiție organizată de Federația de Minifotbal din România în perioada 14-16 iunie la Piatra Neamț.

Inspectoratul de Poliție Gorj–Inspectoratul Școlar Gorj 3-1
Goluri: Mădălin Zgovancu (min. 17) și Nicolae Băloi (min. 32 și 40) / Mario Găman (min. 35)
IPJ: Cosmin Noană și Marius Dobre (portari) – Emilian Moraru, Mihai Drăghici, Bogdan Segîrceanu, Daniel Doroghițoiu, Narcis Cocheci, Răzvan Becheru, Daniel Toropu, Cătălin Șomănescu, Sorin Vîlceanu, Constantin Răuț, Nicolae Băloi și Mădălin Zgovancu.

ISJ:
Dorin Hîrsu (portar) – Cătălin Bucă, Liviu Andrieș, Mario Găman, Bogdan Dolcescu, Dragoș Fugaru, Ionuț Adam, Marius Gogelescu, Marian Diaconu, Bogdan Chiriac, Cristian Priescu, Sorin Răduțoiu și Liviu Bălăcescu.
Staff: Valentin Tîlvescu
Staff: Constantin Răuț și Răzvan Becheru
Arbitri: Daniel Popescu și David Alberti
La festivitatea de premiere, invitatul special a fost prefectul județului Gorj, Ciprian Florescu.

Festivitatea de Premiere
Locul 1 – IPJ Gorj (Trofeu, Diplomă și Medalii de Aur + 2 bax-uri de bere și un bax de suc)
Locul 2 – ISJ Gorj (Diplomă și Medalii de Argint + 1 bax de bere și un bax de suc)
“Golgheter” – Nicolae Băloi (IPJ Gorj, 11 goluri): Trofeu Individual, Diplomă + 1 mini-bax de bere și 1 mini-bax de suc
“Cel mai bun jucător” – Cristian Priescu (ISJ Gorj): Trofeu Individual, Diplomă + 1 mini-bax de bere și 1 mini-bax de suc
“Cel mai bun portar” – Cosmin Noană (IPJ Gorj): Trofeu Individual, Diplomă + 1 mini-bax de bere și 1 mini-bax de suc
Duminică a avut loc și o altă finală, cea a Cupei Primăriilor din Gorj, ediția a treia. În urma semifinalelor de sâmbătă, Primăria Negomir a trecut, după un meci foarte echilibrat de Primăria Bălești, scor 2-1, iar Primăria Motru a câștigat eternul duel cu Primăria Telești, scor 4-0. Finala le-a aparținut celor de la Motru, care deși au fost conduși cu 0-1 au revenit rapid în meci și au marcat de 5 ori până la pauză. Negomir a mai redus din proporțiile scorului pe parcurs, dar nu a putut împiedica eșecul. Pentru Primăria Motru, acesta este cel de-al treilea trofeu consecutiv obținut la minifotbal după Cupa Primăriilor, ediția a doua și Cupa Porcului a Primăriilor. Toate aceste trei cupe au fost câștigate în ultimele şase luni. Pentru Negomir, în schimb, a fost prima finală disputată în Complexul Dolce Vita.

Primăria Negomir – Primăria Motru 3-5
Goluri: Alin Călin (min. 6) și Daniel Stana (min. 20 și 40) / Sebastian Cojocaru (min. 11), Adrian Făget (min. 15 și 20), Claudiu Sucilă (min. 16) și Remus Trică (min. 18)
Negomir: Florin Munteanu (portar) – Gabriel Munteanu, Alexandru Bleaje, Daniel Stana, Robert Roibu, Răzvan Voinescu, Alin Călin și Cristian Iosu.
Staff: Florin Munteanu

Motru:
Cătălin Napu și Cristian Stanca (portari) – Cosmin Pleșu, Remus Trică, Adrian Făget, Florin Pampu, Crinel Vasiluță, Sebastian Cojocaru, Victor Lungu și Claudiu Sucilă.
Staff: Cosmin Pleșu și Florin Pampu
Arbitri: Alin Trocan și Narcis Banciulea
La festivitatea de premiere, invitatul special a fost viceprimarul municipiului Motru, Cosmin Morega.

Festivitatea de Premiere
Locul 1 – Primăria Motru (Trofeu, Diplomă și Medalii de Aur + 2 bax-uri bere și un bax suc)
Locul 2 – Primăria Negomir (Diplomă și Medalii de Argint + 1 bax bere și un bax suc)
“Golgheter” – Liviu Bălăcescu (Primăria Bălești, 6 goluri): Trofeu Individual, Diplomă + 1 mini-bax bere și 1 mini-bax suc
“Cel mai bun jucător” – Adrian Făget (Primăria Motru): Trofeu Individual, Diplomă + 1 mini-bax bere și 1 mini-bax suc
“Cel mai bun portar” – Florin Munteanu (Primăria Negomir): Trofeu Individual, Diplomă + 1 mini-bax bere și 1 mini-bax suc
Weekend-ul minifotbalistic a cuprins și meciuri din Liga 1 și Liga 2. În Liga 1 liderul Real Târgu Jiu și campioana Dream Team au suferit eșecuri neașteptate în duelurile cu Peppy Dolce Vita și ISU Gorj. În Liga 2, FC Primăria Albeni continuă să domine Seria 1, cu 10 victorii din 10 meciuri, în timp ce Lido Team a devenit prima echipă din Seria 2 care e sigură de locul în play-off. Bătălia pentru locul 4 se anunță una foarte interesantă după eșecul celor de la Star Team și victoria echipei Inspectoratului de Jandarmi Gorj.

Rezultate, Etapa 13, Liga 1 Dolce Vita:

Farmacia Victoria – Primăria Rovinari 5-2
Dream Team – ISU Gorj 2-3
Primăria Bîlteni – Marigab Turceni 4-3
Peppy Dolce Vita – Real Târgu Jiu 4-3
Minprest Rovinari – Provincialii 4-0
Rezultate, Etapa 11, Liga 2 – Firme, Instituții și Amatori:
Seria 1
Triton – Răzvy Team 0-5
Succes Team – FC Anna 5-7
FC Primăria Albeni – Penitenciarul Târgu Jiu 3-2
Seria 2
IPJ Gorj – IJJ Gorj 1-2
Lido Team – Star Team 2-1
Amânat: ISJ Gorj – FC Exclusive Car Wash
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here