Iovan a preluat pe șestache atribuțiile lui Nanu Mic

570

Sindicalistul Eugen Iovan, de la “Energia” SE Turceni, a reușit să ocupe, ieri, locul rămas vacant la Federația “Univers”, după demisia de marți a lui Aurel Nanu Mic, deși numirea sa nu s-a făcut prin vot, așa acum ar fi fost corect. Conducerea “Univers”, știind că Iovan nu este agreat de toți liderii aflați la Sinaia, a introdus preluarea atribuțiilor lui Iovan la pachet cu alte lucruri aduse la cunoștința celor prezenți, ieri, la conferința sindicală, asta pentru a evita și supunerea propunerii respective la vot. Din acest motiv, nici nu s-a prezentat, pe secțiuni, demisia lui Nanu, nu s-a făcut vreo propunere pentru înlocuitorul acestuia și nici nu s-a încheiat un proces verbal ce trebuia semnat de toți liderii prezenți la aceste lucrări. Drept dovadă, o parte dintre sindicaliștii “Univers” de la Gorj consideră ilegală și nestatutară numirea lui Iovan, ei făcând o adresă în acest sens către conducerea Federației Univers.
Sindicaliștii în cauză cer alegeri democratice și statutare pentru funcția de vicepreședinte al “Univers”, numirea acestuia neputând fi făcută cât respectivul are probleme grave de integritate. Iovan este blamat că își folosește influența sindicală doar pentru el, familia sa, acoliții săi pe care și i-a adunat în preajmă, dar și că are un comportament antisocial în raport cu salariații de la Turceni.
A.Stoica

3 COMENTARII

  1. Nu te lasa iovane la toti iresponsabilii care nu au obiectul muncii si tot comenteaza la toate minciunicile, ai fost si esti un adevarat lider pentru noi;
    Fiecare dintre noi care are posibilitati, normal ca are grija de familia lui, doar cei care nu sunt capabili nici pentru ei, isi gasesc motivatie sa comenteze, sa nu mai spunem ca multi dintre ei nici macar nu stiu sa scrie corect in limba romana, asa ca noi te vom sustine in continuare;
    Sunt invidiosi de incompetenta lor si in loc sa isi vada de treaba lor, duc grija altora care se descurca in viata .

  2. DATORITA FAPTULUI CA AU AJUNS IN TOATE STRUCTURILE NISTE SCURSURI DE ANALFABETI CA IOVAN A AJUNS TARA IN HALUL IN CARE ESTE .AR FI MOMENTUL CA SALARIATII SA IA PROBLEMA IN SERIOS SI SA DEA CU STRICACIUNEA DE IOVAN AFARA DIN COMPLEX SI SA DEA SOCOTEALA PENTRU TOATE MAGARIILE CE LEA FACUT PE PARCURSUL ANULOR.LA PUSCARIE CU EL .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here