Iordănescu vorbeşte despre “ruptura” de Pandurii: “Am avut condiţii care nu s-au putut îndeplini”

232

Fostul antrenor al Pandurilor, Edward Iordănescu, urmăreşte în continuare meciurile formaţiei fanion a Gorjului. Tehnicianul care a reuşit să termine pe podium sezonul trecut a declarat, potrivit DigiSport, că principalul motiv care a dus la plecarea sa a fost de ordin financiar. Fiul fostului selecţioner a admis că îi era foarte greu să lucreze cu jucători neplătiţi: “Eu am fost implicat într-un proiect de un an şi jumătate, am plecat de la evitarea retrogradării şi am ajuns până în Europa, dar ultimele şase luni atât eu, cât şi staff-ul şi jucătorii, am lucrat fără salariu şi nu a fost ok. Nu neapărat la mine, cât la băieţi, nu e uşor să lucrezi cu băieţi neplătiţi de atâta timp”.
Iordănescu a mai fost dorit în această perioadă de CS Universitatea Craiova şi FC Voluntari, dar a declinat ofertele celor două cluburi şi pentru că aştepta un răspuns pozitiv de la Pandurii: “Am avut două condiţii majore pentru continuitate. Aceste condiţii au fost să achite restanţele foarte mari din sezonul trecut şi să se menţină acelaşi grup de jucători. Am avut anumite condiţii care nu s-au putut îndeplini, am stat până în ultima clipă, am răspuns negativ la oferte tocmai în ideea de a aştepta să se rezolve”.
Deşi nu se mai află pe banca echipei din Tg-Jiu, Iordănescu a declarat că le ţine pumnii strânşi fotbaliştilor gorjeni în dubla cu Maccabi, pentru că o calificare în grupele EL ar reprezenta şi deblocarea situaţiei financiare.
“E un oraş care generează pasiune, va avea un stadion nou. Sigur dacă vor reuşi calificarea se poate crea o emulaţie şi acest început nou poate fi benefic. E foarte important să reuşească să rezolve situaţia şi restanţele cu jucătorii vechi, aşa e normal”, a spus Iordănescu.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here