Iordache despre ieșirea de la Guvernare a ALDE: ,, Trebuia să facă pasul acesta demult”!

960

“Eu am spus asta dintotdeauna, ca e o mare greseala ca ALDE sta la guvernare si ca trebuia sa faca pasul acesta demult. In primul rand, pentru ca abordarea asupra politicilor economice pe care le are sau le-a avut PSD si au fost trecute prin Parlament si cu sustinerea ALDE este gresita, din punctul meu de vedere. A distrus economia si merge intr-o directie extrem de proasta. Investitiile nu au fost dirijate catre dezvoltarea infrastructurii mediului de afaceri”, a spus Ion Iordache, liderul ALDE Gorj, pentru Mediafax.

In privinta PSD, presedintele ALDE Gorj a spus ca cel mai probabil va guverna intr-un guvern minoritar, daca nu se va pune presiune pe Opozitie.

“Nu are nimeni interes acum. Partidele care sunt in opozitie nu vor sa preia guvernarea. Este o situatie economica foarte proasta si ei au facut atat de multe promisiuni, care inca nu sunt onorate si cu siguranta ar spune ca ei le duceau la indeplinire. Asa ca nimeni nu va veni sa preia guvernarea, o vor mai duce asa, daca nu va fi pusa presiune pe Opozitie sa faca ceva”, a mai spus Iordache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here