Investiții la Baza Salvamont de la Rânca! Se pun la bătaie peste 200.000 de lei

926

Consilierii județeni gorjeni se vor întâlni în această după amiază în ședință ordinară lunară. Pe ordinea de zi, va fi supus aprobării și un proiect de hotărâre ce stabilește indicatorii tehnico-economici în vederea efectuării unor lucrări la acoperișul Bazei Salvamont Gorj de la Rânca.

„Se aprobă indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiţie ,,Modificare
acoperiș Baza de Intervenție Salvamont Rânca”, prevăzuţi în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre. Valoarea totală a obiectivului de investiţie prevăzut la alin. (1) este de 211.763,77 lei (inclusiv T.V.A.), din care valoare construcţii şi montaj 161.571,08 lei (inclusiv T.V.A.). Durata estimată de execuție este de 3 luni. (…) Baza de Intervenție Salvamont Rânca este compusă dintr-un corp principal cu regimul de înălțime D+P+1E+M, legat pe latura de nord-vest, cu un corp secundar (garaj și terasă închisă). În prezent, clădirea se află în administrarea Serviciului Public Județean Salvamont Gorj, terenul fiind închiriat de la Obștea Banca Gilortul.
Datorită căderilor masive de zăpadă din anii anteriori, s-au produs aglomerări pe acoperiș, în zona lucarnelor, care au dus la deteriorarea învelitorii din tablă tip țiglă și a unor elemente ale șarpantei, fiind necesară înlocuirea învelitorii în zonele afectate, repararea elementelor de șarpantă deteriorate și refacerea finisajelor interioare”, se arată în proiectul de hotărâre emis de conducerea Consiliului Județean Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here