Întâlnire la 50 de ani de la finalul Școlii Generale Budieni! Diriginta clasei a strigat catalogul

823

Foștii absolvenți ai clasei a VIII-a, promoția 1972 a Școlii Generale Budieni, și-au dat întâlnire, luni, în școala reabilitată de autoritatea locală din Scoarța. La întâlnirea prilejuită de împlinirea a cinci decenii de la absolvire au participat mai bine de jumătate dintre absolvenții clasei a VIII-a, generația 1972. Unul dintre colegi se află în America, plecat de peste 20 de ani, dar a asistat la eveniment, chiar la toată activitatea, prin telefon. Momentele au fost unele foarte plăcute și emoționante.

Diriginta clasei, Grama Despina, a fost cea care a strigat catalogul, la eveniment fiind invitat și primarul localității Ion Stamatoiu dar și fostul director al școlii, Arimia Pătru. În sală au fost prezenți o serie de consilieri locali dar și alți invitați.
,,Pe 13 iunie 2022, a sunat clopoțelul pentru o generație de oameni frumoși, la împlinirea a 50 de ani de la absolvirea școlii generale.
Aceștia au fost strigați după catalog și fiecare și-a povestit pe scurt viața profesională și personală.
Poveștile lor au reușit să ne sensibilizeze până la lacrimi și le mulțumim pentru faptul că ne-au împărtășit tristețile și bucuriile pe care le-au trăit de-a lungul vieții”, a declarat primarul localității, soția acestuia fiind fostă elevă a școlii și membră a clasei respective.
Primirea absolvenților s-a făcut cu pâine și sare, cu primarul și consilierii îmbrăcați în îi tradiționale, iar celor prezenți li s-a oferit un program artistic cu elevii școlii, în noul cămin cultural reabilitat, din localitate.
Totul s-a finalizat cu o masă la un restaurant din Târgu-Jiu.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here