Instanța a deblocat unitatea CEO prin suspendare provizorie a executării! Proprietarul Mănescu vrea totuși sere de flori în incinta Carierei Lupoaia

796

Procesul dintre Nicolae Mănescu, motreanul care cu două săptămâni în urmă a blocat Cariera Lupoaia, pe motiv că este proprietar al unei suprafețe de teren din incinta unității miniere, a pierdut, joi, pe fond, procesul cu Complexul Energetic Oltenia. Instanța Judecătoriei Motru a decis, de altfel, suspendarea provizorie a cauzei. Cetățeanul a contestat însă sentința care dă câștig de cauză CEO, dar chiar și în această situație, până la o nouă soluție, accesul pe terenul său se poate face de către salariații unității miniere. Mănescu nu vrea să permită însă accesul salariaților carierei pe pământul său și chiar susține că își va amplasa sere de flori pe proprietatea din incinta unității miniere.

O instanță a Judecătoriei Motru a dat câștig de cauză CEO, în problema Carierei Lupoaia, după doar două termene. Nicolae Mănescu, persoana care nu se aștepta la această sentință, consideră însă că soluția este aberantă, putând fi influențată, în opinia sa, chiar de reprezentanți ai CEO. “Cei de la companie au despăgubit cu zeci de miliarde persoane care le-au oferit în schimb avantaje financiare. Eu nu am făcut asta și de asta nu mă despăgubesc. Din acest motiv nici instanța nu mi-a făcut dreptate. Dar fac contestație și nu renunț la demersul meu”, a declarat Mănescu.

facs ceoDepozitul afectează viitoarea cultură?!
Acesta susține că în final își va îngrădi terenul, el spunând că are 3 hectare și jumătate din incinta Carierei Lupoaia, pentru un hectar și jumătate având și titlu de proprietate, și chiar va ridica acolo niște sere de flori.
“Dreptul meu de proprietate nu mi-l poate lua nimeni. Aștept noul termen din proces și apoi îmi fac o seră acolo. Dacă florilor nu le merge, voi solicita să mute depozitul de cărbune din vecinătate”, a declarat Mănescu.
Reprezentanții carierei susțin că nu știu nimic despre planurile lui Mănescu, dar îi transmit că ar trebui să respecte decizia instanței date pe 23 martie și să suspende deocamdată executarea terenului său.
Urmare a deciziei instanței, livrarea cărbunelui către Turceni și Ișalnița nu mai este pusă în pericol, ea trebuind să fie reluată.
A.Stoica

1 COMENTARIU

  1. Eu cred ca primea si Manescu miliarde daca respecta regula de aur a parandaratului:ciocul mic si joc de glezne sau pe intelesul lui:gura bate curu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here