Înfrângere severă pentru gorjeni! UTA s-a distrat cu defensiva pandurilor

650

După două meciuri fără gol primit, pandurii nu i-au rezistat ,,Bătrânei Doamne”, pe Stadionul Municipal din Târgu-Jiu, şi au terminat jocul cu ,,tolba” plină. Cu o defensivă şubredă, gazdele au încasat două lovituri până în pauză, ambele de la fostul rapidist Alex Ioniţă (`15, `17). Gorjenii au dat semne de revenire la începutul actului secund, când Patrick Popescu, scăpat singur cu Iacob, l-a lobat pe portarul arădenilor (`47). Vizitatorii au arătat imediat cine este şeful, şi o altă ,,dublă”, semnată de această dată de fostul pandur Ciprian Rus (`53, `57), i-a dus pe elevii lui Laszlo Balint la o diferenţă confortabilă. Căpitanul Gabriel Oiţă a redus din handicap după o lovitură de colţ bătută de Trancă (`68), dar tot oaspeţii au avut ultimul cuvânt prin Valentin Buhăceanu (`73). Gorjenii au rămas astfel cu un singur succes în primele opt etape şi ocupă, în continuare, locul 19 în clasament.

Bogoi: ,,Am stat foarte prost în teren”
La finalul meciului, antrenorul Pandurilor, Adrian Bogoi, a declarat că victoria bănăţenilor nu poate fi contestată. Tehnicianul a mai spus că problemele de lot i-au dat peste cap planurile tactice, iar adversarul, unul cu greutate în liga secundă, a speculat fragilitatea din apărare. ,,Am întâlnit o echipă mult mai bună decât noi, atât individual, cât şi colectiv, plus că noi am mai şi făcut greşeli în zona defensivă. În general, toată echipa a jucat destul de slab. Am stat foarte prost în teren, încă din minutul 1. A trebuit să fac şi unele improvizaţii. Vişan a acuzat unele probleme şi nu s-a mai antrenat în ultimele două zile şi a trebuit să bag un alt junior, aşa cum cere regulamentul, în primul 11 (n.r. – Adrian Nichifor), şi s-a dereglat tot sistemul nostru defensiv. UTA e o echipă bine finanţată, între primele cinci din campionat, care, la finele sezonului, are mari şanse se ocupe unul dintre primele două locuri care promovează direct sau locul 3, care duce la baraj”, a declarat Bogoi.
Antrenorul arădenilor, Laszlo Balint, s-a plâns de calitatea terenurilor pe care formaţia sa a evoluat în ultimele meciuri, dar şi de superficialitatea cu care au tratat elevii săi fazele fixe. În rest, tehnicianul formaţiei UTA a declarat că succesul de la Târgu-Jiu este unul normal.
„Un meci pe care l-am controlat cap-coadă, din păcate am luat două goluri de la o echipă care – practic – nici n-a ajuns în careul nostru în urma construcţiei jocului şi sunt foarte nemulţumit de acest aspect. Am tratat destul de superficial momentele fixe din care am luat gol. Una peste alta, jucătorii au fost mult mai responsabili, au înţeles zilele trecute problemele pe care le-am întâmpinat la meciul cu Mioveni şi am reuşit să le remediem. Din păcate, de ce ne-a fost frică nu am scăpat, pentru că am fost nevoit să fac două modificări din cauza unor probleme cauzate în special de suprafaţa sintetică. S-a nimerit să avem această serie cu patru jocuri la rând pe sintetic, sperăm să ieşim bine, fără alte accidentări. Sper ca Miculescu şi Şeroni să nu aibă nimic grav, de aceea i-am scos şi imediat ce au acuzat probleme musculare, pentru a evita altele mai mari”, a precizat Balint.
Cătălin Pasăre

Pandurii Târgu Jiu – UTA 2-5
Au marcat: Popescu `48 / Ioniță `15,`17, Rus `53,`57, Buhăceanu `73
Pandurii: Mih. Cotolan – P. Chiş, Oiţă, Bratu, Vasilescu – Lu Yuefeng (`74 N. Cotolan), Trancă (`77 Erhard) – Nichifor, Takahashi (`63 Hery Kim), Rasoveanu – P. Popescu. Rezerve neutilizate: Dinu – Unguru, Vișan, Filip. Antrenor: Adrian Bogoi
UTA: Iacob – A. Rus, Fl. Ilie, Șeroni (`54 Melinte), Tomozei – Isac, Moise – Miculescu (`44 Oroian), Ioniță (`65 Buhăceanu), Ursu – C. Rus. Rezerve neutilizate: Bolboașă – Vulturar, Lorenzi, Hrezdac. Antrenor: Laszlo Balint
Arbitri: Marius Omuț (Satu Mare) – Ioan Corb (Satu Mare), Ovidiu Timar (Marghita – Bihor). Rezervă: Claudiu Gaitin (Timișoara)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here