Inculpata Simona Mărgăian, alături de mama și soțul său, azi în fața judecătorilor!

4866

Simona Mărgăian, inculpat într-un dosar penal, aflat în cercetare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, va da ochi, vineri dimineață, cu judecătorii, pentru a-și apăra averea peste care s-a pus sechestru, spun surse din anchetă.
La ora 9.00, Simona Mărgăian acuzată de înșelăciune de către cetățeanul italian Francesco Thiela cu un prejudiciu de 780.000 de euro, dar și soțul său, Ion Mărgăian, și mama acesteia Cornelia Tiriplică au contestat măsurile asiguratorii impuse de procurorul de caz.
Noutatea în dosarul 224/95/2019 este că Simona Mărgăian din Scoarța nu mai are calitate de suspect în dosar, ci cea de inculpat. Simona Mărgăian a deschis două dosare în care contestă măsurile asiguratorii la Tribunalul Gorj, unul în care face asta singură, iar altul în care contestă totul alături de mama și de soțul său.
A.STOICA

7 COMENTARII

  1. Câte fete din România au făcut ca inculpata și niciuna nu a făcut o zi de pușcărie, de ce ar face ea? Cel mai sigur instanta o să-i valorifice bunurile pe care are deja sechestru și banii obținuți o să-i dea italianului naiv care credea ca el e dat frumos la 70ani

  2. Haideti fratilor daca am inceput sa cream vedete din toate pornostarurile am ajuns rau……deja Dan Diaconescu se gandeste cum sa mai faca o telenovela.

  3. Aceasta prostituata trebuie sa plateasca cu inchisoarea si cu confiscarea bunurilor, atat a celor trecute pe numele ei cat si a celor trecute pe numele rudelor, achizitionate dupa 2015, pentru care nu exista justificarea achizitiei din banii de salariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here