Incident ciudat: Un angajat al JUPSAL SALUBRIS Jupânești a căzut din mașina de gunoi! Salariatul, internat la un spital din Craiova, are multiple traumatisme

1672

Poliția și chiar un echipaj SMURD a ajuns, miercuri, la Polaris Mediu din Târgu-Jiu, mai exact la groapa de gunoi a municipiului, după ce un salariat al societății a apelat la 112 și a anunțat că un angajat a căzut dintr-o mașină de gunoi. Ajunși la fața locului, polițiștii și personalul SMURD a constatat că, de fapt, salariatul căzut aparține Consiliului Local Jupânești, fiind vorba despre un angajat al JUPSAL SALUBRIS, firma de salubrizare a localității. Omul căruia se pare că i s-ar fi făcut rău de la căldură, acesta căzând de la o distanță mică, a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, după care medicii din această unitate spitalicească au decis transferarea sa la un spital din Craiova, starea sa de sănătate agravându-se. Acesta a suferit o contuzie pulmonară masivă, fiind transferat la Spitalul Judeţean din Craiova, secţia ATI. Medicii sunt rezervaţi în privinţa evoluţiei stării pacientului.

Primarul de Jupânești a fost anunțat de accidentul suferit de angajatul de la JUPSAL, dar nu a dat prea mare atenție celor petrecute, lăsând salariatul pe mâna medicilor. De altfel, cei de la Polaris Mediu au anunțat ITM Gorj, ieri, despre incidentul care a avut loc în incinta unității, subliniind că persoana afectată nu este salariatul societății. Procedura trebuia realizată de edilul Gușiță ori de angajații JUPSAL, dar, din câte se vede, reprezentanții instituției publice au ignorat prevederile legii. În ceea ce privește salariatul căzut din spatele mașinii de gunoi, acesta are o stare de sănătate nu tocmai bună, omul suferind în cădere multiple traumatisme. Martorii incidentului spun că omului i s-ar fi făcut rău, deoarece scara din spatele mașinii de gunoi nu este la mare înălțime.
Cu toate acestea, căderea salariatului nu a fost una ușoară, viața omului fiind pusă în pericol.
A.STOICA

3 COMENTARII

  1. Asa este.au scris fara sa stie ce a fost la locul accidentului și nici macar nu sau interesat sa vada exact.nu este un mic accident,este foarte grav.daca era un mic accident nu se ajungea de urgență la craiova întinat si multe altele pe care ei nu le stiu si starea lui fiind foarte gravă

  2. Se pare ca nu vor sa spuna realitatea si ascund adevarul cu ce sa intamplat exact dar o sa se afle curând adevarul.un om căzând de pe o scară de la mai puțin de 1 metru nu are cum sa ajunga in stare foarte gravă,intubat,multe altele pe care le are si trimis de urgență la craiova.nu este posibil sa scri asa ceva nestiind ce sa intamplat si ce are exact.mai întâi interesați ce sa intamplat exact si dupa va apucați și scrieti adevarul nu minciuni. ,,FIUL SAU SCRIE ASTA”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here