Începe “distracţia” la Pandurii! Probleme mari cu jucătorii

333

Se anunţă o iarnă grea pentru echipa de fotbal din Tg-Jiu. Mai mulţi jucători şi-au exprimat nemulţumirile faţă de perioada de “recesiune” de la Pandurii, dar şi faţă de metodele folosite de conducători pentru a aduce echipa la liman. Din câte se pare, olandezul Jordy Buijs a decis să meargă la FIFA după ce ar fi avut un diferent cu administratorul judiciar al clubului. Sunt voci care spun că fundaşul central ar fi considerat jignitoare “noua” ofertă salarială, iar în birou ar fi pornit un adevărat tărăboi. În orice caz, olandezul a solicitat banii până la finalul acestui sezon competițional, atunci când îi expiră și contractul.
Între timp, mijlocaşul Christian Obodo a ajuns la un acord pentru rezilierea pe cale amiabilă a înţelegerii pe care o avea cu Pandurii. Jucătorul nigerian, în vârstă de 32 de ani, a semnat la începutul actualului campionat un contract pentru un an şi a evoluat în 7 din cele 13 partide din turul sezonului regulat.
Din nefericire, antrenorul Petre Grigoraş rămâne treptat şi fără material de lucru. Şase jucători de bază au refuzat să mai îmbrace tricoul alb-albastru în meciurile oficiale. Este vorba de: Ovidiu Herea, Constantin Grecu, Valentin Munteanu, Alexandru Răuță, Marian Pleașcă și Bogdan Ungurușan. Conform unor surse, aceştia au fost trimiși să se pregătească separat și nu vor face parte din lotul echipei pentru partida cu ACS Poli Timișoara. George Țucudean și Valentin Alexandru, singurii atacanţi de meserie de la prima echipă, nu vor nici ei să mai joace la Pandurii, iar în aceste condiţii misiunea din teren a “minerilor” este extrem de grea.
Pe de altă parte, Lucian Sânmărtean a recunoscut că va rămâne la echipa din Tg-Jiu până în iarnă. Mijlocaşul ofensiv ar putea să-şi continue cariera chiar la Steaua, dacă patronul bucureştenilor, Gigi Becali, şi-ar exprima dorinţa de a-l avea din nou. “Patronul apreciază, patronul conduce, ceilalţi pot avea simpatii sau antipatii. El e patron, el plăteşte, dacă îşi doreşte el, poate lua orice decizie, indiferent de ce vor alţii. Nu am mai avut nicio discuţie cu Steaua, o să rămân până în iarnă la Pandurii, iar apoi îmi voi căuta alt contract, situaţia aici este foarte grea, fără o strategie bună”, a spus Sânmărtean.
Dacă strategia nu este pe placul lui Sânmărtean, fosta guvernare a lăsat găuri foarte mari la echipa de fotbal. Deşi nu s-a avansat o sumă concretă, s-ar părea că datoriile clubului nostru sunt de peste 5 milioane euro!!! Dacă este adevărat, deşi a început procesul de reconstrucţie, salvarea este încă departe. “Pericolul mare cu care ne confruntăm este posibilitatea intrării în faliment. Până la data de 1 martie 2017 trebuie să avem planul de reorganizare aprobat de Tribunal”, a spus încă o dată Marin Condescu.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here