Încep lucrările la baza sportivă a Universității ,,Constantin Brâncuși”

314

Primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat că vor începe lucrările la baza sportivă a Universității ,,Constantin Brâncuși”. „Am fost anunțat oficial de Compania Națională de Investiții că a fost emis ordinul de începere a lucrărilor cu data de 13 octombrie.
Licitația a fost câștigată de o firmă din Giurgiu – Pol Orient – care urmează să amenajeze aici un teren de fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și FRF: 105m x 68m, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, un teren sportiv mic ce va fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis și va avea dimensiunea de 20m x 40m, o clădire cu vestiare și administrativă și o parcare pentru autovehicule și autocar. Este o lucrare destinată în primul rând studenților, dar și celorlalți iubitori de sport.”, a anunțat Marcel Romanescu.
„Consider că o instituție de învățământ superior, așa cum este Universitatea,,Constantin Brâncuși”, trebuie să dețină toate dotările necesare, inclusiv o bază sportivă modernă.
Noi facem eforturi pentru dezvoltarea și modernizarea bazei materiale din domeniul sportiv la Târgu-Jiu și încurajăm tinerii să se îndrepte către sport. Ne dorim o universitate puternică, ne dorim să avem un adevărat centru universitar la Târgu-Jiu”, a completat edilul din Târgu-Jiu.
C.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here