Incendiu la Arcani

595

O casă din comuna Arcani a fost cuprinsă de flăcări, ieri, din cauza unui coș de fum defect. Intervenția rapidă a pompierilor a făcut ca focul să nu se extindă și la locuințele din apropiere. ,,Iarna își arată pentru ultima dată colții și avem nevoie de căldură pentru a o învinge.
Din păcate, din cauza neglijenței, apar și situațiile de urgență care ne amenință viața și ne mistuie agoniseala. Am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă în comuna Arcani, satul Sănătești. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu, pompierii militari constatând că incendiul se manifesta generalizat atât la acoperișul construcției, cât și la interior.
S-a intervenit rapid pentru localizarea și lichidarea incendiului limitând efectele acestuia și posibilitatea de propagare la construcțiile învecinate. Din fericire, nu au fost victime, nefericitul incident soldându-se doar cu pagube materiale.
Cauza probabilă a incendiului o reprezintă un coș de fum defect sau neizolat corespunzător față de materiale combustibile”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here