Incendiu în trafic! Un autocamion a luat loc

567

Cabina unui autocamion a fost cuprinsă de flăcări, ieri dimineață, pe strada Tismana, din municipiul Târgu-Jiu. Din fericire, doi pompieri, plutonierul major Ion Dicu și maistrul militar Alexandru Coconete, care se aflau în zona respectivă cu un autoturism de serviciu, au observat fumul dens care ieșea de sub cabină și șoferul care se zbătea să stingă focul.
,,Cum era normal, băieții noștri au oprit autoturismul, au pus mâna pe stingător și au intervenit pentru stingerea incendiului. La fața locului s-a deplasat și o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu, dar incendiul fusese lichidat de către cei doi colegi.
O coincidență fericită am putea spune, pentru că prezența colegilor noștri în zonă și intervenția lor promptă a făcut ca incendiul să fie stins într-o stare incipientă și nu a distrus întregul camion. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă un cablu electric defect sau neizolat corespunzător”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here