Incendierea României

323

Băsescu a dezlănţuit în ţara noastră un război al românilor contra românilor, o învrăjbire a tuturor împotriva tuturor, prin acţiunile ce le-a dezlănţuit în România, când a fost suspendat şi s-a fixat referendumul. Români! Patria este în primejdie! Fiţi vigilenţi şi dacă doriţi ca robia sub dictatura lui Băsescu să înceteze, participaţi duminică la referendum, aplicând ştampila pe : „DA” pentru demiterea acestui scorpion.

Nu vă lăsaţi ademeniţi de ispitele acestui urmaş al şarpelui biblic care nu vă pregăteşte decât moartea, decât distrugerea poporului român ca fiinţă naţională. El îi urăşte pe români, iubindu-se decât pe sine şi fiind în stare de orice acţiuni criminale chiar pentru a se menţine pe scaun. Toate promisiunile lui sunt minciuni, sunt răbufniri ale neputinţei sale în faţa inevitabilului referendum, care îl va demite kasand curat aerul Patriei şi revenind NORMALITATEA în ţară. Priviţi-l cum face curse continue ca un şofer de taxi cu maşina sa şi cum la sosire în sediu desface portbagajul ademenind cu privirea-i de şarpe biblic pe ziarişti şi pe alte persoane care se află acolo cu baxuri de apă şi cu pachete de dulciuri. Aceasta este mită electorală pe faţă.
Politica pedelistă dezvoltă instinctele primare la tinerii fără cultură, înregimentându-i în adevărate „batalioane de asalt” împotriva opozanţilor politici. El este cel mai mare mincinos, cel mai perfid individ, care inventează tot felul de vicleşuguri pentru a induce în eroare pe români, precum „flacăra democraţiei” o tâmpenie şi penală purtare a unor însemne olimpice. Băsescu se face vinovat de genocid împotriva poporului roman prin sacrificarea a zeci de mii de pensionari, de oameni în vârstă, pe altarul ambiţiilor lui de despot care să aducă beneficii numai lui şi camarilei de pedelişti. El este capabil de orice pentru a nu-şi pierde funcţia de care a profitat din plin îmbogăţindu-şi familia şi neamurile. El se face vinovat de denigrarea propriului popor în faţa străinătăţii, de asmuţire a prietenilor săi populari împotriva poporului român. Un ziar german minţea că romanii „n-au cultura democraţiei”(O au ei pe semne care s-au îmbogăţit prin exploatarea coloniilor în timpul imperiului şi acum prin profitarea de poziţia ţării lor în această făcătură care este UE). Nu ar ajunge tomuri întregi pentru a arăta delictele de care se face vinovat Băsescu. Le cunoaşteţi cu toţii. Vă rugăm, dragi alegători să fiţi atenţi în această săptămână, să denunţaţi mârşăviile pe care încearcă să le facă partidul lui Băsescu şi să deschideţi duminică 29 iulie 2012 larg FERESTRELE PATRIEI SPRE LIBERTATE, DEMOCRAŢIE ŞI NORMALITATE, prin aplicarea ştampilei pe : „DA”!
Gh.Rădulescu
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here