Încă un salariat CEO a decedat! Angajatul Nr. 5 era lăcătuș mecanic la SE Rovinari

4691

Dumitru Parpală, lăcătuș mecanic la Secția Reparații Mori din cadrul SE Rovinari, în vârstă de 51 de ani a decedat ieri la domiciliul său din Rovinari, în jurul orei 17.00, după ce a revenit de la muncă. Salariatul CEO, avea peste 30 de ani vechime la locul de muncă și nu era cunoscut că suferind de vreo boală gravă, în fișa sa de la muncă figura însă cu cardiopatie și hipertensiune. Colegii de serviciu a decedatului susțin că acesta ar fi murit urmare a unui infarct.

Parpală este salariatul CEO cu numărul 5 care a decedat de la începutul acestui an, brusc, urmare a unor probleme cardiace. Conducerea companiei nu ia însă niciun fel de măsuri pentru a diminua stresul salariaților la locul de muncă și efortul, la secția unde lucrase Parpală muncind acum 50 de salariați, numărul diminuându-se drastic în ultimii ani, secția având nu demult peste 200 de angajați.

Trei ingineri de la Carieră Lupoaia au făcut preinfarct în ultimele trei săptămâni tot urmare a tensiunii și stresului de la locul de muncă dar cu toate acestea incidentul nu a fost verificat de Compartimentul de Sănătate în Muncă a CEO ori ridicată problema public de inspectorii sociali care pierd vremea la sediul executiv al companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here