Încă un interimar la CE Turceni – Manţog l-a făcut pe Graure director de termocentrală

379

CE  turceniMarian Motocu, cel care a asigurat, timp de trei luni, interimatul în fruntea Complexului Energetic (CE) Turceni a fost schimbat din funcţie la sfârşitul săptămânii trecute, la cererea pedelistului

Ionel Manţog, director adjunct în cadrul termocentralei. Locul lui Motocu, a fost ocupat de Octavian Graure, cel care a ocupat până acum funcţia de director buget financiar-contabilitate, care a mai fost în cărţi pentru această funcţie de câteva ori anul acesta. Graure a fost agreat şi de liberali pentru această funcţie, el fiind propus, anul trecut, la Ministerul Economiei pentru postul de director general dar şi de democrat-liberali.

Deşi ordinul de numire a lui Octavian Graure în funcţia de director general interimar al CE Turceni nu a fost publicat pe site-ul Ministerului Economiei şi nici pe cel al unităţii energetice gorjene, noul numit a făcut public faptul că a acceptat această funcţie pentru trei luni de zile. Graure va asigura conducerea termocentralei în locul lui Marian Motocu, tot în interimat, mandatul acestuia urmând să se încheie la jumătatea lunii martie. Marian Motocu, cel care nu credea în totalitate în această schimbare, va reveni cu siguranţă pe postul deţinut anterior numirii în funcţie, adică în fruntea Direcţiei Energie.
Manţog a complotat cu Videanu
Numirea lui Graure şi demiterea lui Motocu s-a făcut la cererea lui Ionel Manţog, deoarece cel din urmă nu a percutat suficient în faţa directorului ,,de drept” al termocentralei, Manţog. Între cei doi au existat destule neînţelegeri, în cele trei luni de zile, susţin surse din termocentrală, care a creat o prăpastie între aceştia deşi părea că ei colaborau destul de bine, fostul şi actualul director însoţindu-l pe Manţog chiar şi în campania electorală de la Turburea pentru alegerea primarului localităţii. Motocu chiar nu îşi explica pe cine a deranjat, în momentul în care informaţia potrivit cătreia i se pregăteşte schimbarea a apărut în mass-media, şeful interimar al termocentralei aflându-se la Bucureşti. Motocu a fost însă preferat de pesedişti pentru această funcţie, dacă PSD-ul intra la putere, fapt care a ajuns la urechile lui Manţog. Acesta din urmă l-a bănuit pe Motocu că ar fi fraternizat cu PSD-ul.
Graure este al patrulea director general al termocentralei în acest an.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here