Încă un gorjean în Guvernul Dăncilă. „Este o listă cu un singur nume”

1446

Judeţul Gorj ar putea avea un nou secretar de stat. Cel mai probabil, la Ministerul Culturii, a anunţat deputatul Mihai Weber, preşedintele PSD Gorj. „Mi-am dorit ca într-unul dintre ministerele Turismului, Culturii sau Ministerul Economiei, pentru că la Energie avem un secretar de stat, să avem şi noi un reprezentant de la Gorj. Vreau să cred că în următoarele zile vom avea o nominalizare pentru postul de secretar de stat într-unul din aceste ministere. A fost o selecţie şi o discuţie şi este un singur nume pe lista respectivă”, a declarat Weber.
Potrivit parlamentarului de Gorj, deja s-au purtat discuţii la nivel de Guvern, inclusiv cu premierul Viorica Dăncilă. „A trecut de stadiul de discuţii, de interviuri la nivel de ministru. Am discutat şi cu d-na prim-ministru despre propunerea respectivă şi aşteptăm nominalizarea”, a mai precizat liderul PSD Gorj. Acesta nu a dorit să dezvăluie identitatea pesedistului care va fi trimis la Bucureşti. „Cel mai bine este să aşteptăm. Este membru PSD Gorj, nu este dintre numele vehiculate anterior. Are experienţă, este un om în care eu mi-am pus mari speranţe”, a conchis Weber.
În trecut, PSD Gorj a vorbit despre promovarea mai multor persoane în funcţii-cheie la Bucureşti, între care Mihai Prunariu, Cristian Toader Pasti sau Claudiu Manta.
Gorjul are un secretar de stat la Ministerul Energiei, în persoana lui Andrei Maioreanu. Un alt gorjean ocupă postul de secretar general în Ministerul Tineretului şi Sportului. Este vorba despre profesorul universitar Ion Cristinel Rujan.
I. IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here