Încă un derby, câștigat de Dream Team

1287

Dream Team Târgu-Jiu s-a impus în primul derby din Play-off în Liga 1 la minifotbal. Campioana ultimelor sezoane din Complexul Dolce Vita a câștigat cu scorul de 5-3 în fața rivalilor de la ACS Victoria Tg-Jiu, și are 4 puncte avans la vârful clasamentului.
Primul meci tare din faza de play-off a Ligii 1 Dolce Vita, la minifotbal, s-a jucat sâmbătă seara în Complexul Dolce Vita. Separate de numai un punct în clasament, Dream Team și ACS Victoria au dat totul pentru cele 3 puncte, extrem de importante.
ACS Victoria a deschis scorul chiar în minutul 1 prin Șitoianu, dar Dream Team a egalat înainte de pauză, prin eurogolul lui Mărgărit. Repriza a doua le-a aparținut campionilor, care au mai punctat de 4 ori, față de cele numai 2 reușite ale celor de la Victoria.
ACS Victoria Tg-Jiu – Dream Team Tg-Jiu 3-5
Goluri: Horia Șitoianu (min. 1), Cristian Stegaru (min. 32) și Luis Scurtu (min. 37) / Daniel Mărgărit (min. 19 si 29), Robert Goșa (min. 22), Cristian Barbu (min. 36) și Ion Cănăvoiu (min. 40)
Victoria: Remus Lilea și Constantin Bistreanu (portari) – Claudiu Dumitru, Alexandru Bocșeru, Cătălin Șomănescu, Cristian Stegaru, Răzvan Vulpe, Horia Șitoianu, Luis Scurtu și Marian Jianu
Staff: Claudiu Jianu
Dream: Dragoș Nicolae și Dragos Milici (portari) – Cristian Barbu, Ion Cănăvoiu, Ștefan Doldur, Radu Dăianu, Mihai Șchiopu, Robert Goșa, Daniel Mărgărit, Alin Tilivea și Cristian Negrea
Staff: Bogdan Chiriac și Ștefan Doldur
Dream Team a profitat și de remiza celorlalți rivali, de la Peppy Dolce Vita, care nu au putut trece de Wektra Team. În cel de-al treilea joc al etapei din play-off, Bîlteni s-a impus în fața celor de la Țicleni.
Rezultate, Etapa 2 Play-off, Liga 1 Dolce Vita
ACS Victoria Tg-Jiu – Dream Team Tg-Jiu 3-5
Wektra Team – Peppy Dolce Vita 0-0
Primăria Țicleni – Primăria Bîlteni 4-7
În Liga 2 Amatori au avut loc jocurile etapei cu numărul 14, ultima a sezonului regulat. În Seria 1 s-au încheiat calculele, IPJ Gorj și Star Team fiind echipele care merg direct în Play-off, în timp ce Primăria Motru și Pro Team Târgu Jiu vor disputa baraje de accedere în Play-off, cu echipele din Seria 2.
În Seria 2, jocurile care vor decide primele 3 clasate se joacă joi, de la ora 18.00. În meciurile disputate duminică, Primăria Albeni a bifat o victorie clară cu CSV Dragon, în timp ce Răzvy Team a trecut de SEBN Târgu Jiu. Toate aceste 4 echipe vor evolua în faza de Play-out.
Rezultate, Etapa 14, Liga 2 Amatori
Seria 1
Penitenciarul Tg-Jiu – Primăria Drăguțești 5-0
Primăria Motru – Succes Tg-Jiu 7-0
IPJ Gorj – Digi Tg-Jiu 6-2
Star Team – Pro Tg-Jiu 6-5
Seria 2
Primăria Albeni – CSV Dragon 7-0
Răzvy Team – SEBN Tg-Jiu 4-2
Joi, ora 18:00 Primăria Bălești – Green Team
Joi, ora 19:00 ACS Victoria 2 Tg-Jiu – Primăria Runcu
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here