Încă doi hoţi din autoturisme, prinşi

388

hoti furt din auto (1)Numărul hoţilor din autoturisme a crescut, de ieri, cu încă doi după ce, cu doar o zi înainte, alţi doi tineri au fost prinşi cu mai multe bunuri furate din maşinile pe care le spărseseră.

De data aceasta este vorba despre doi băieţi, de 19 şi, respectiv 20 de ani, reţinuţi de poliţişti pentru 24 de zile. Ceilalţi doi au fost prezentaţi în faţa legii cu propunere de arestare preventivă.

Luni dimineaţa, doi tineri, ambii din Scoarţa, erau surprinşi de către oamenii legii într-o maşină parcată în Târgu-Jiu în care, de asemenea, se afla şi aparatură electronică specifică autoturismelor. Începând cercetările, oamenii legii au ajuns la concluzia că respectivele obiecte fuseseră sustrase de cei doi din mai multe maşini parcate în Târgu-Jiu, pe care le deschiseseră cu chei potrivite. hoti furt din autoTinerii au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă. La numai o zi de la aceste întâmplări, adică ieri dimineaţă, patrule mixte de siguranţă publică au legitimat doi tineri care se aflau într-o maşină suspectă. Aceştia, în vârstă de 19 şi, respectiv, 20 de ani, aveau în autoturism mai multe capace ornamentale de roţi de la diferite feluri de maşini. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că acestea fuseseră furate în noaptea de 25 spre 26 octombrie de la autoturisme parcate în Târgu-Jiu. Pe numele tinerilor a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat.

Dorina Cioplea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here