În urma demisiei doctorului Mălăescu – Pedelistul Gârjoabă ajunge şi consilier judeţean

388
Consilierii judeţeni au luat vineri la cunoştinţă încetarea mandatului unuia dintre colegii lor. Este vorba despre consilierul judeţean al PD-L, Ion Mălăescu, care şi-a motivat demisia din acest for, anunţând conducerea partidului din care face parte, că nu mai face faţă acestei activităţi, în paralel cu cea politică dar şi cu cea de medic.

În locul doctorului Mălăescu, PD-L Gorj îl susţine pe această funcţie pe Corneliu Gârjoabă, directorul de resurse umane de la CE Turceni.

În şedinţa de vineri de Consiliu Judeţean, secretarul instituţiei, Zoica Zamfirescu a anunţat demisia din acest organism a lui Ion Mălăescu, membru PD-L. ,,Întrucât consilierul judeţean Ion Mălăescu şi-a prezentat demisia se impune adoptarea unei hotărâri prin care Consiliul Judeţean Gorj să ia act de existenţa cazului de încetare, înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier judeţean şi să declare vacant locul de consilier judeţean al acestuia”, a declarat în cadrul şedinţei Zoica Zamfirescu, secretarul judeţului. Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a propus apoi consilierilor constatarea încetării de drept a mandatului lui Mălăescu, declarând vacant postul pentru care PD-L Gorj trebuie să facă o propunere. Pe lista de consilieri judeţene, în urma alegerilor locale din mai anul trecut, ar figura Dan Gavrilescu, care însă a anunţat că nu îşi doreşte această funcţie.
Gavrilescu îl lasă pe Gârjoabă
Consilierul judeţean PD-L, Gheorghe Mitescu, a anunţat vineri şi care a fost motivul pentru care Mălăescu, absent de la ultima şedinţa de Consiliu Judeţean, şi-a prezentat demisia şi care va fi propunerea partidului pentru postul devenit vacant. Mitescu a anunţat astfel că Mălăescu a motivat că nu mai face faţă celor trei activităţi deoarece lucrează atât în spital cât şi la cabinetul său medical, era şi consilier judeţean şi este activ la PD-L Gorj. Mitescu a dat însă asigurări că Mălăescu rămâne, în continuare în PD-L, şi că în locul său va fi numit Gîrjoabă care ar avea, în opinia democrat-liberalului, timp să se ocupe atât de activitatea de la termocentrală, cât şi de cea politică dar şi de cea de consilieri judeţean. Corneliu Gârjoabă este director de resurse umane la Complexul Energetic Turceni el fiind cel care l-a înlocuit în funcţie în cadrul termocentralei, în urmă cu câteva luni, pe liberalul Ion Răuţ.
ANAMARIA STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here