În unitățile CEO: Cele mai vechi utilaje și instalații din toată Europa

857

* Sindicatul Energia Rovinari iese din nou în stradă

Liderii Sindicatului Energia Rovinari au anunțat că vor continua să se lupte pentru aplicarea în totalitate a Legii 197/2021, și mai aprig în acest an. Protestele angajaților CEO se vor sfârși doar în momentul în care această lege va fi aplicată tuturor celor care îndeplinesc condițiile de pensionare în baza ei, adică la 52 de ani, cu vechime de cel puțin 30 de ani în condiții speciale.

,,Continuăm lupta pentru recunoașterea condițiilor de muncă în care și-au desfășurat activitățile salariații din subunitățile de producție ale C.E.Oltenia!
Continuăm să ne luptăm și să le cerem guvernanților să aplice în totalitate prevederile legii nr.197/2021, lege care ne recunoaște condițiile de muncă în care ne-am desfășurat activitățile în subunitățile de producție ale C.E.Oltenia!
Continuăm să ne cerem drepturile, drepturi pe care le merităm cu prisosință!
Anul acesta lupta noastră trebuie să fie mai aprigă ca oricând!
În subunitățile de producție ale C.E.Oltenia exploatăm și întreținem cele mai vechi utilaje și instalații din toată industria energetică a Europei!
Suntem cea mai îmbătrânită categorie profesională din toată industria României, dar cu toate astea suntem din ce în ce mai puțini și ni se atribuie sarcini din ce în ce mai multe!
Activitatea noastră este pusă de Guvernul României într-un PROGRAM de ÎNCHIDERE fără nici-o o referire la PROTECȚIA SOCIALĂ a generațiilor de mineri și energeticieni care au mai rămas să muncească în această activitate!
Iată cel puțin trei motive pentru care trebuie să continuăm lupta, o luptă dusă pentru drepturile și interesele tuturor salariaților din subunitățile de producție ale C.E.Oltenia, drepturi care trebuie să înceapă cu aplicarea în totalitate a prevederilor legii nr.197/2021!”, este mesajul vicepreședintelui de sindicat, Manu Tomescu.
M.C.H.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here