În ciuda eforturilor medicilor / Femeia cu piciorul amputat în accidentul rutier de la Scoarţa şi-a pierdut viaţa

413

Tragicul şi înfiorătorul accident rutier produs în ziua alegerilor prezidenţiale, pe DN 67, pe raza comunei Scoarţa s-a soldat cu un deces. Una dintre cele opt victime care au suferit politraumatisme severe a decedat la spital în noaptea de duminică spre luni. potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, femeia în vârstă de 38 de ani a decedat din cauza rănilor foarte grave.

Accidentul rutier din după-amiaza zilei de 2 noiembrie a şocat nu doar martorii, ci şi pe cei care au aflat despre el din mass-media. Numărul mare al victimelor, dar şi gravitatea traumatismelor suferite de acestea au dat bătăi de cap cadrelor medicale: patru victime sunt internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, una la un spital din Craiova, una la Spitalul Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti, iar o altă victimă a fost transportată, cu un elicopter SMURD, la un spital din Bucureşti.
Una dintre victime, o femeie de 38 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, după ce în urma accidentului, gamba piciorului stâng i-a fost retezată. Medicii au intervenit de urgenţă, întrând în sala de operaţie şi străduindu-se să salveze viaţa femeii. Din păcate, în ciuda eforturilor acestora, pacienta cu amputaţie traumatică a decedat. “Femeia a decedat în noaptea de duminică spre luni, în ATI. A fost adusă în şoc hemoragic cu amputaţie traumatică şi era instabilă hemodinamic. A pierdut foarte mult sânge, nu s-a mai putut face nimic”, a confirmat Ramona Oprea, purtătorul de cuvânt al SJU Târgu-Jiu.
Tragic este că persoana care a decedat era chiar mama şoferului de 19 ani, cel care a efectuat o depăşire neregulamentară, intrând în coliziune frontală cu celălalt vehicul.
M.S.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here