În aşteptarea lui Moş Crăciun

1259

La români, sărbătorile de iarnă sunt adevărate sărbători de suflet. Acestea au un farmec și o frumusețe aparte, fiind așteptate cu emoție și multă bucurie, deoarece se apropie Crăciunul, marea sărbătoare a creștinătății.
Ca în fiecare an, în luna decembrie, Grădiniţa cu Program Prelungit“ Mihai Eminescu” Tg- Jiu îmbrăcă haine speciale de sărbătoare, iar preșcolarii îl aşteaptă cu nerăbdare pe Moş Crăciun, moşul bun care aduce daruri tuturor copiilor. Neliniștea și zarva copiilor a crescut și pregătirile au început de mult timp. Cu toate că nu este un an obișnuit și sunt în vigoare anumite condiții pandemice care trebuie respectate, iar părinții nu vor fi prezenți la această activitate, copiii numără clipele până la întâlnirea cu acesta.
Pentru întâlnirea cu Moşul, piticii din grupa Mică A, condusă de doamnele profesor Cornescu Alina- Oana și Bîzdoacă Ana- Maria, au pregătit şi prezentat în data de 20 decembrie 2021 un mic program educativ, intitulat sugestiv ”Tradiţii la noi acasă”, în cadrul căruia cu glasurile lor cristaline, calde și tremurânde de emoție, copiii au cântat colinde și au pus în scenă ”Jocul căpriţei”, ”Jocul ursului”, ”Sorcova” şi ”Pluguşorul”. Nimic nu se compară cu mulțumirea sufletească a profesorilor coordonatori dată de fericirea din ochii copiilor care au primit cadouri de la Moș Crăciun.
Profesor Cornescu Alina-Oana, Profesor Bîzdoacă Ana- Maria

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here